MSI GS60 mı GE60 mı ?

Teşşekkürler Ertuğrul Bey.Gs60'ın tasarımı inceliği haricinde ekstaları nedir sizce?
İncelik ve tasarımdan başka SSD eksiği var. Soğutma konusunda ikisininde işlemci ve ekran kartı çok fazla ısınmıyor. Yani soğutmaları aşağı yukarı eşit diyebilirim. GS 60'da 2 fan kullanmasının sebebi ince olması. Başka bir ekstrası yok. :)

Ben ge60 modellerin çok ısındığını duymuştum.Bu yüzden gs60'ın çift fan olması daha güçlü bir soğutma performansı veriyor sanmıştım.Isınma farkı yoksa şıklığından başka hiçbir neden kalmıyor sanırım.

Ben ge60 modellerin çok ısındığını duymuştum.Bu yüzden gs60'ın çift fan olması daha güçlü bir soğutma performansı veriyor sanmıştım.Isınma farkı yoksa şıklığından başka hiçbir neden kalmıyor sanırım.
Evet şıklığından başka bir nedeni kalmıyor. Ama GS 60 kullanmaya başladığın zaman hafifliğinden dolayı çok rahat edeceksin. Benim sana tavsiyem para harcatmaktan ziyade GS 60 olacaktır. :)

Tekrardan teşekkürler Gs60 almaya karar verdim.Ayrıca soğutucuda almayı düşünüyorum ince bir kasada soğutucununda daha çok etki edeceğini düşünüyorum.

Tekrardan teşekkürler Gs60 almaya karar verdim.Ayrıca soğutucuda almayı düşünüyorum ince bir kasada soğutucununda daha çok etki edeceğini düşünüyorum.
Tercih sana kalmış. Merak etme doğru ve ileride pişman etmeyecek bir tercih yaptın. Şimdiden güle güle kullan. :)

Teşşekkür ederim Allah herkese gönlündekini versin.Antalya'da yaşıyorum sanalmarketim'den ürünü elden alabilir miyim?

Güven konusunda bir terettütüm yok ama elden alabilsem daha mennun olurdum sanki.Gidip görüşme şansım vardır umarım.

Arkadaşlar bu iki laptopun ekran kartları gtx850m 2gb ddr3 mü gddr5 mi acaba bilgisi olan paylaşabilir mi?

Arkadaşlar bu iki laptopun ekran kartları gtx850m 2gb ddr3 mü gddr5 mi acaba bilgisi olan paylaşabilir mi?

Serhat bey bende Asus G55Jk ve Msı GS60 arasında kaldım. DD3 olan kartlar 4 GB, GDDR5 olanlar ise 2 GB'tır yani GS60 GDDR5. Kaynak istiyorsanız MSI sitesinden laptop modelini seçerek tüm özelliklerini görebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı