MSI GTX 1080 Ti Seahawk 1000 TL Custom Sıvı Soğutma Kurmak

Buraya rez alıyoruz. Kasanın bitmiş halini resim veya video olarak paylaşırsanız çok seviniriz. Böylece Türkiye'de Custom sıvı soğutma kullanmayı düşünenler aydınlanacaktır.

Buraya rez alıyoruz. Kasanın bitmiş halini resim veya video olarak paylaşırsanız çok seviniriz. Böylece Türkiye'de Custom sıvı soğutma kullanmayı düşünenler aydınlanacaktır.

Tabii ki resimlerini paylaşacağım veya kısa bir videosunu çekeceğim. Zaten montaj sırasında burada çokça resim göreceksiniz :).

Merhaba arkadaşlar. Amazon’dan aldığım parçalar bugün elime ulaştı. Yurt dışından 1 haftada gelen kargo Türkiye’de 2 hafta sonra elime ulaştı orası ayrı mesele her neyse.
IMG_3668.JPG

Parçaları kontrol ettim herhangi bir kırık çıkık eksik vesayre yok. En büyük korkum rezervuarın %100 cam yapıda olduğundan kırılmış olabileceğiydi ama o da sapasağlam. Haklarını vermek lazım kargolamayı harika yapmışlar, 2 metre hava yastığı vardı içinde uçaktan atsalar çarpma etkisini ürünlere iletmezdi galiba :).

Şimdi son bir eksiğimiz kaldı. O da, bana hakkını ödeyemeyeceğim derecede yardımcı olan, custom sıvı soğutmaların efendisi Erkan abi :ROFL:. @er36po

İnanın ben de inanılmaz heyecanlıyım arkadaşlar. Normalde bugün kuracaktım sistemi sıvı soğutması hariç (malum Erkan abi aktif olamıyor) amma ve lakin canım TEDAŞ sabah 6’da elektriği kesip akşam 19:30’da verince, dolayısıyla kuramadım.

Haftaya inşallah bir sıkıntı çıkmazsa Technopat YouTube kanalından Ryzen bir sistemin montajını izleyerek kuracağım sistemimi. Ha bu arada benim ilk montaj deneyimim olacak burada bolca aşamalı olarak resim paylaşacağım umarım elimde patlamaz :ROFL:.

Sıvı soğutma işine gelirsek daha hortumu nasıl keseceğim hakkında bile bir fikrim yok, bırakın gerisini montajlamayı :ROFL:. Bu konuda modifiyemalzemecisi.com’dan Whatsapp üzerinden yardım almayı düşünüyorum.

Evet arkadaşlar tek başıma montaja başladım ve başladığım gibi sıkıntıyla karşılaştım.

Resimde gördüğünüz gibi tüm HDD yuvalarını söktüm fakat önündeki metal alanı da sökmem gerekiyor ama hiçbir yerde vida göremedim sökmek için onun aksine yuvarlak şeklinde olan yuvalar var nasıl söküleceğini bilmediğim.
Vidanın içten ve dıştan gözüken resimlerini paylaşacağım altta.
IMG_3737.JPG

IMG_3741.JPG
IMG_3743.JPG

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı