MSI GTX 970 Gaming siyah ekran sorunu

rochas

Hectopat
Katılım
20 Ağustos 2013
Mesajlar
15
Yer
İstanbul / Yeşilköy
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Merhabalar, MSI GTX 970 kartımı 3-4 ay kadar sorunsuz olarak kullanmaktaydım. 3 gün önce gibi oyun oynarken siyah ekran geliyor ve hard restart atmam gerekiyor tekrar kullanabilmek için. Driver sorunu olduğunu düşündüğüm için eski sürüm driverlara geçmeyide denedim. Sorunu çözüm bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Forum kullanmakta pek başarılı değilim mesajımı düzenleme seçeneği bulamadım. PSU kaynaklı bir sorunum olabilir mi diye de düşünmekteyim. Güç kaynağını alalı iki buçuk sene kadar oldu.
 
Ekran kartı gücünü molexten almıyor değil mi?

Windows 8.1 kullanıyorum, Evet molex kablosu kullanıyorum güç kaynağımda doğru şekilde pin yoktu ekran kartı için. Ayrıca güç kaynağım iki buçuk yaşında ve modeli de sanırım böyle.


PSU: EZCOOL JSP-500p12N, AC INPUT:230V,4A FREQUENCY,50Hz.
+3.3VDC:23A
+5VDC:28A
+12V1DC:17A
+12V2DC18A
Totaly 483 watts.
 
Şimdi yeni bir sorun daha çıktı ekran kartının elektrik pinleri takılıyken windows logosundan sonra görüntü gelmiyor. Bilgisayar kendini rebootluyor. Ekran kartının elektrik pinlerini çıkardım anakartın built in grafik işlemcisiyle bilgisayarı açabildim. Sanırım güç kaynağım öldü. Siz ne düşünüyorsunuz?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı