MSI GTX970 Coil Whine Sorunu

sybil

Megapat
Arkadaşlar merhaba. Daha önce ekran kartımdan gelen cızırtı sebebiyle sosyal'e bir konu açmıştım. konu bu : MSI GTX970 Ekran Kartından Gelen Cızırtı | Technopat Sosyal

Önceki konumda belirttiğim gibi ekran kartımı gelen rahatsız edici sesten dolayı parçayı aldığım Sinerji bilgisayara geri gönderdim. Bana yaklaşık 1 ay sonra yeni ekran kartını gönderdiler. Ancak bu ekran kartı diğerinden farklı çıkmadı. Örneğin Crysis 3'e girerken ana ekranda (bölüm seçme ekranı vs.) FPS 1500'lere geldiğinde ekran kartından felaket şekilde cızırtılar geliyor. Video'ya kaydettim ve yorumlarınızı bekliyorum, bu coil whine sesi midir ? Bu bir sorun mudur ?
Oyuna girdiğimde sesin seviyesi biraz azalıyor, yani fps düşünce ses biraz daha azalıyor.

Bu konuda uzman olduğunuzu iyi biliyorum, sizden yardım bekliyorum @Recep Baltaş

İzlesene.com video:

MSI GTX970 Coil Whine Sorunu | İzlesene.com Video

Youtube video;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

/güncel

Son düzenleyen: Moderatör:
@VanquisheR_ zaten bugün anakartı, powersupply'i, işlemciyi ve ramleri gönderdim, bende olacağını sanmıyorum çünkü tüm parçalar birbirlerine uyumlu, ancak tamamen beni oyalamak için yapıyorlar bunu. bilgisayarı alalı 3 ay oldu daha 2 gün kullanamadım, bugünden itibaren 20 gün daha bekleyeceğim, yani toplamda 4 aydır bilgisayarımın parçaları serviste geziyor. bu parçalarda döndüğünde eğer sorunum zaten çözülmezse ihtarname çekeceğim paramın iadesini istiyorum diyerek. Eğer iade etmezlerse dava açacağım. daha bilgisayarı 2 gün kullanamadım. Tüm parçaları sinerji'den toplamıştım. ancak bir daha tövbe ettim, bedava deseler bile almayacağım.

bilen arkadaşlara soruyorum, bu ekran kartından gelen cızırtı seslerinin anakart ile alakası olabilir mi ? 3 kez değişti ekran kartı 3'ü de aynı sorunu gösterdi çünkü

en fazla MSI'da karşılaşıldı diye biliyorum bende, 3 kere geldi gitti ekran kartı 3'ünde de aynı sorun meydana geldi. FPS Değerleri 3000+'lara gelince ekran kartından cızırtılar gelmeye başlıyor. Bu gelen cızırtıların başka bir parça ile, örneğin anakart ile alakası olabilir mi ?

en fazla MSI'da karşılaşıldı diye biliyorum bende, 3 kere geldi gitti ekran kartı 3'ünde de aynı sorun meydana geldi. FPS Değerleri 3000+'lara gelince ekran kartından cızırtılar gelmeye başlıyor. Bu gelen cızırtıların başka bir parça ile, örneğin anakart ile alakası olabilir mi ?

güncel !

gönderdiğim parçalar geldiğinde sorunum çözülmemiş olursa tüm kasayı iade edeceğim. aldım alalı 3 gün kullanamadım daha bilgisayarı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı