MSI mı Monster mı?

Bütçe
50max

demirali007

Femtopat
Daha fazla  
Hem yazılım hem de oyun oynamak için bir laptop arıyorum. Karşıma 2 model çıktı ama hangisini almak daha mantıkli olur bilemedim.
Kafamı kariştıran kısım Monster'ın sorunlari ve yüksek fan sesinin çok olması. MSI'dan bir tık daha iyi bir bilgisayar aslında ama emin olamadım.
Önerdiğiniz başka bilgisayar varsa onlara da bakarım. Ama bunların arasindan sizce hangisi daha mantiklı olur.

Bence hiçbiri kendim MSI kullanıyorum Thin15 B12ve 4050'li modeli Monster'de kullanıcı yorumlari cok kötü MSI alacaksan Raider serisine bakabilirsin ve çok önemli alıcağın laptopun ekran kartı watt değerini öğren 100 üstü olmasına dikkat et ASUS ROG STRIX serisine bakabilirsin.

Hem yazılım hem de oyun oynamak için bir laptop arıyorum. Karşıma 2 model çıktı ama hangisini almak daha mantıkli olur bilemedim.
Kafamı kariştıran kısım Monster'ın sorunlari ve yüksek fan sesinin çok olması. MSI'dan bir tık daha iyi bir bilgisayar aslında ama emin olamadım.
Önerdiğiniz başka bilgisayar varsa onlara da bakarım. Ama bunların arasindan sizce hangisi daha mantiklı olur.
Özel bir bilgi ile yazmadığımı belirteyim. Tamamen kulaktan dolma ve duyduklarıma dayanarak yazacağım. Özellikleri ve fiyatı benziyor ben msi'ı daha iyi biliyorum. Monsterdan nedense pek şikayet duydum. Ama genel olarak markalardan bahsediyorum. Yani bu laptoplar özelinde bilgim yok. Umarım hayırlısı olsun :)

MSI kullanan 2 tane arkadaşım var ve kendileri laptop hakkında herhangi bir sorunu yok fan olsun oyun içi FPS alma olsun herhangi bir sorun yaşamıyorlar ve memnunlar laptop alacağım zaman aklıma MSI gelseydi bende alacaktim ancak aklıma gelmedi HP Victus aldım.

MSI kullanan 2 tane arkadaşım var ve kendileri laptop hakkında herhangi bir sorunu yok fan olsun oyun içi FPS alma olsun herhangi bir sorun yaşamıyorlar ve memnunlar laptop alacağım zaman aklıma MSI gelseydi bende alacaktim ancak aklıma gelmedi HP Victus aldım.

Modellerini soyleyebilir misin biliyorsan ya da öğrenebilir misin bende MSI kullanıyorum bu yaz aldım kafayı yiyeceğim onlarla konuşma şansım var mı çünkü aynı marka kullanıcıları anlar birbirinin halini.

Bütçeye bağlı Victus daha iyi. İki marka da düşük bütçede alınabilir cihazlar üretmiyorlar, gerçi Monster'ın hiçbir cihazı alınmaz bana göre. LOQ, Victus, Nitro 5 ve Nitro16 bakılabilir.

Modellerini soyleyebilir misin biliyorsan ya da öğrenebilir misin bende MSI kullanıyorum bu yaz aldım kafayı yiyeceğim onlarla konuşma şansım var mı çünkü aynı marka kullanıcıları anlar birbirinin halini.

Şu an dersdeler bende nöbetçiyim teneffüs zili çalsın söyliceğim.

1600P ekranı var ve işlemciside daha güçlü. 140W 4060 bulunuyor.
Macun olarak sıvı metal vardı sanırsam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı