MSI mı Monster mı?

karamars

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam,

RTX serisi bir laptop satın almak istiyorum, 2 model arasında kaldım hangisini ne sebeple almam gerektiği konusunda yardımcı olmanızı rica ediyorum 🤗.

Msi:

Monster:

MSI biraz marka. Bence son dönemlerde Monster kendini baya geliştirdi. Eski yorumlara bakıp karar verme. Gayet başarılı bir marka şu an ve fiyatları da piyasaya göre baya iyi bence.

Benim tercihim Msi almak olacaktır. Çok ufak da olsa pil kapasitesi fazla. Klavye Steelseries. Yazılım desteği konusu Msi'da daha gelişmiş. Msi'ın kendi uygulamaları gerçekten başarılı. Windows 10 yüklü geliyor. Key satın alma ile uğraşmayacaksınız. Yine de neredeyse aynı sistemler. Aradaki 1000 lira ile 100 lira cıvarında W10 key alınıp kalan paraya iyi birer klavye, fare ve kulaklık üçlüsü alınıp zevk oranı katlanabilir. Benim Msi kararımda en büyük etken Monster'ın bendeki kötü algısıdır. Kasalarının kalitesizliğinden şikayet ediliyor. Belki de arkadaşın yukarıda dediği gibi kendini geliştirmiştir.

Monster almanı tavsiye ederim. Kasada kullanılam plastik pek iyi değil ama kırıldığında servis ücretsiz kasa değişimi yapıyor. Şimdiye kadar 5 kere kasa değişimi yaptım. Aldığım cihazların canına okuyan birisi olarak Monsterdan memnunum .

Monster almanı tavsiye ederim. Kasada kullanılam plastik pek iyi değil ama kırıldığında servis ücretsiz kasa değişimi yapıyor. Şimdiye kadar 5 kere kasa değişimi yaptım. Aldığım cihazların canına okuyan birisi olarak Monsterdan memnunum .
Sanırın Monster'ın kasa konusundaki kötü algısı bazılarımızın hunharca bilgisayarı yıpratması. 5 kere kasa değişimi yaptırmak gerçekten şaşırtıcı. Bilgisayarı fındık kıracağı ya da çekiç olarak kullanmıyorsanız tabii.

Bilgisayarı acımasız kullanmamdaki sebep ; parasını veriyorum istediğim gibi zorlarım. Oyun oynarken orta ayarlarda oynamak varken extreme ayarları seçiyorum. Zaten oynadığım oyunlar da belli.
Kasa değişimi ise ; menteşe ile kasa arasındaki plastiğin dandik olmasından kaynaklanıyor. Bunu kendileri de iyi biliyor. Laptopu sürekli yanımda taşıyorum. Olduğu yerde süs gibi durmasını isteseydim AIO sistem alırdım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı