MSI şu monitörlerde ölü piksel sorununu halletmeli artık. Sürekli ölü piksel çıkıyor.Arkadaşlar ürün elime ulaştı 5 dk önce bağlayıp çalıştırdım malesef ki ölü piksel çıktı hemen hepsi buradayı aradım geri iade edip stok olursa aynısından göndericekler stok yoksa para iadesi olacakmış.
Ölü piksel![]()
Nedir bu ölü piksel sorunu iyice endişelenmeye başladım. Msı dedik marka dedik acaba hepsi burada defolu ürünleri mi gönderiyor napiyor?MSI şu monitörlerde ölü piksel sorununu halletmeli artık. Sürekli ölü piksel çıkıyor.
MSI Optix modellerinde biraz fazla ölü piksel çıkabiliyor. O kadar sadece.Nedir bu ölü piksel sorunu iyice endişelenmeye başladım. Msı dedik marka dedik acaba hepsi burada defolu ürünleri mi gönderiyor napiyor?
HDMı 120 Hz veriyor en son. 144hz için DP kablosuyla bağlantı yapmak gerekiyor.
Benim de ayni şekilde. Gelince ayrintili paylasicam sizlerle.Merhaba arkadaşlar konuyu canlı tutmak amacıyla yazıyorum. Cuma günü öğlen sipariş vermeme rağmen daha henüz tedarik aşamasında ve salı günü hazırlanıp perşembe günü elimde olacağı görünüyor sabırsızlıkla bekliyorum İnşallah pişman olmam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.