MSI Optix MAG241C 23.6 nasıl ?

Merhaba arkadaşlar konuyu canlı tutmak amacıyla yazıyorum. Cuma günü öğlen sipariş vermeme rağmen daha henüz tedarik aşamasında ve salı günü hazırlanıp perşembe günü elimde olacağı görünüyor sabırsızlıkla bekliyorum İnşallah pişman olmam.

Arkadaşlar ürün elime ulaştı 5 dk önce bağlayıp çalıştırdım malesef ki ölü piksel çıktı hemen hepsi buradayı aradım geri iade edip stok olursa aynısından göndericekler stok yoksa para iadesi olacakmış.
Ölü piksel :(
MSI şu monitörlerde ölü piksel sorununu halletmeli artık. Sürekli ölü piksel çıkıyor.

Nedir bu ölü piksel sorunu iyice endişelenmeye başladım. Msı dedik marka dedik acaba hepsi burada defolu ürünleri mi gönderiyor napiyor?
MSI Optix modellerinde biraz fazla ölü piksel çıkabiliyor. O kadar sadece.

HDMı 120 Hz veriyor en son. 144hz için DP kablosuyla bağlantı yapmak gerekiyor.
1543238530080.png

Bilgilerini güncellemelisin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar konuyu canlı tutmak amacıyla yazıyorum. Cuma günü öğlen sipariş vermeme rağmen daha henüz tedarik aşamasında ve salı günü hazırlanıp perşembe günü elimde olacağı görünüyor sabırsızlıkla bekliyorum İnşallah pişman olmam.
Benim de ayni şekilde. Gelince ayrintili paylasicam sizlerle.

Arkadaşlar benim ayrıca farklı bir problemim var. PUBG oynarken monitörden ayarlara baktığımda 144 HZ görünüyor. Ancak COD BF4 oynarken oyun içindeyken 60 HZ görünüyor. Masa üstüne dönüp baktığımda ise 144 HZ görünüyor. Herhangi bir fikri olan var mı?

Oyun içinde ayarlardan değiştirmem gerekiyormuş çözdüm sorunu.

Son düzenleme:
HDMI ile 144hz alıyorum, gaming OSD programından 144 Hz tıklayınca özellik geldi. Programı kullanabilmek için monitörü USB aracılığıyla kasaya bağlamanız gerekiyor.

Dosya Ekleri

• 2NgZba1.png
    2NgZba1.png
    30,6 KB · Görüntüleme: 140

Technopat Haberler

Geri
Yukarı