MSI RX480'in Çalıştığı Halde Görüntü Vermemesi

• Konuyu başlatan lobo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 1.931

lobo

Hectopat
Daha fazla  
Yeni aldığım RX480 ekran kartından görüntü alamadım. Anakarta takınca görüntü var, monitör ve kabloda sıkıntı yok. BIOS'u güncelledim yine aynı, ekran kartını takınca LED'leri yanıyor, fanlar dönüyor ama görüntü yok. Kartın sorunlu olması dışında deneyebileceğim başka ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
bağlantı HDMI
BİOS son sürüme güncelledim MSI B150 PROVDH
güç kaynağı seasonic 620 WATT bronze
BİOS PCIE ayarlarını kontrol ettim olması gerektiği gibi
Sonuç: Aldığım gün servise gönderdim durum ne olursa bir daha ki tercihim gtx 1060

Aynı kartı geçen hafta bende satın aldım ve aynı sorunu bende yaşıyorum. Denemediğim yol kalmadı gibi. Hatta bir konuda gaming modelinin sadece MSI anakartlarda çalıştığını okudum. Gördüğüm kadarıyla sen bu karta da sahipsin ve yine de sorunu yaşıyorsun. İade etmeyi düşünmeye başladım.
Eğer bir gelişme olursa bizleri de haberdar edersen sevinirim.

Son düzenleme:
Aynı kartı geçen hafta bende satın aldım ve aynı sorunu bende yaşıyorum. Denemediğim yol kalmadı gibi. Hatta bir konuda gaming modelinin sadece MSI anakartlarda çalıştığını okudum. Gördüğüm kadarıyla sen bu karta da sahipsin ve yine de sorunu yaşıyorsun. İade etmeyi düşünmeye başladım.
Eğer bir gelişme olursa bizleri de haberdar edersen sevinirim.
Anakart kısmı tamamen yanlış, bilgilendirmek istedim.

Windows 10 64 BİT
taktığımda fanları hiç durmadan devamlı dönüyordu daha önce kullandığım twin frozr ilk açılışta dönüp belli bir sıcaklığa ulaşana kadar hiç dönmüyordu sorun kartta mı göreceğiz bakalım

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı