G goksumert8 Megapat Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2019 #1 Arkadaşlar kart hakkında çok söylentiler duydum, bu kartı kullanıpta herhangi bir ısınma/soğutma sorunu yaşayan var mı ?
Arkadaşlar kart hakkında çok söylentiler duydum, bu kartı kullanıpta herhangi bir ısınma/soğutma sorunu yaşayan var mı ?
Nightswt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 1.180 Çözümler 4 26 Ocak 2019 #11 goksumert8 dedi: Kartı 2 ay önce aldım, bilgisayarı toplama aşamasındayım artık iade edemem yada alamam Genişletmek için tıkla... Keşke almasaydın. Artı 0 Eksi
goksumert8 dedi: Kartı 2 ay önce aldım, bilgisayarı toplama aşamasındayım artık iade edemem yada alamam Genişletmek için tıkla... Keşke almasaydın.
KS KS G goksumert8 Megapat Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2019 #12 Jira dedi: Kullanan birçok kullanıcı var burada. Isınma problemi yok, sadece Armor modeli üst seviye modellere göre soğutmada daha geride kaldığı için biraz daha fazla ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Peki bunun bana nasıl bir olumsuz etkisi olur Nightswt dedi: Keşke almasaydın. Genişletmek için tıkla... Aldım artık ya ne yapayım malesef.. Artı 0 Eksi
Jira dedi: Kullanan birçok kullanıcı var burada. Isınma problemi yok, sadece Armor modeli üst seviye modellere göre soğutmada daha geride kaldığı için biraz daha fazla ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Peki bunun bana nasıl bir olumsuz etkisi olur Nightswt dedi: Keşke almasaydın. Genişletmek için tıkla... Aldım artık ya ne yapayım malesef..
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 10 26 Ocak 2019 #13 Bu karttan bende de var. Bence ısınması gayet normal. PUBG'de full ayarlarda 75 derecede sabitleniyor. Artı 0 Eksi
Bu karttan bende de var. Bence ısınması gayet normal. PUBG'de full ayarlarda 75 derecede sabitleniyor.
KS KS G goksumert8 Megapat Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2019 #14 Pirateinthesky dedi: Bu karttan bende de var. Bence ısınması gayet normal. PUBG'de full ayarlarda 75 derecede sabitleniyor. Genişletmek için tıkla... Alıp bakacağız göreceğiz sağol dostum Artı 0 Eksi
Pirateinthesky dedi: Bu karttan bende de var. Bence ısınması gayet normal. PUBG'de full ayarlarda 75 derecede sabitleniyor. Genişletmek için tıkla... Alıp bakacağız göreceğiz sağol dostum
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 10 27 Ocak 2019 #15 goksumert8 dedi: Alıp bakacağız göreceğiz sağol dostum Genişletmek için tıkla... Umarım sorunsuz bir şekilde kullanırsın Artı 0 Eksi
goksumert8 dedi: Alıp bakacağız göreceğiz sağol dostum Genişletmek için tıkla... Umarım sorunsuz bir şekilde kullanırsın