MSI ServisPoint ile yaşadığım sorun

Umarım kısa sürede düzelir. Peki bir şey soracağım. Bu bütün 1070ti Armor'larda olan bir sorun mu? Bende daha dün aldım, haftaiçi çalıştıracağım.
Düzeleceğini pek sanmam. Servis test olarak GPU yu anakarta bağlayıp tüm portlardan görüntü alıyor. Tamam sorun yok diyip gönderiyor. Oyun açıpta yük altında değerlere baktıklarını sanmıyorum. Zaten servis kağıdında da bu yazıyor. "Windows ortamında test edildi. Tüm portlardan görüntü alındı. Sorun görülmedi"
Şaka gibi. Biz zaten kartı YouTube da video izlemek için aldık. Hey Yarabbim

@FalconPolat fanlar otomatik ayarda. Yanlız kart 82 dereceyi gördüğünde fanlar %90-100 arası hızda çalışıyor. O zamanda harıl harıl 1980 model dizel araba sesi veriyor. MSI AfterBurner den ısı eşiğini 70 dereceye düşürdüm bu seferde frekansı kısıyor.

Önünde hava alacak delik yok gibi.
Rampage kaliteli ürünler çıkartmıyor.
Fan sayısı artınca da kasanın hava akışı performanslı olmuyor.
Başka bir kasada ekran kartını deneyebilirsin.
Öndeki 3 fanın yanında hava boşlukları var. Buradan havayı alıyor. Kasa problemi değil bu. Kasa problemi olsa 5-6 saat PUBG oynayışından sonra işlemci 60 derece de kalmaz diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı