MSI servispoint nasıl

Geçen gün psu sorununu tam çözemeden kartı gönderdim belki ondandır diye. Çok güzel sardım sarmaladım. Adamlar kontrol edildi problem yok demiş. Fakat direkt kutuyu kargo poşetine koymuşlar tabi bi geldi bir köşesi yırtık üstleri çizilmiş. Msi Türkiye'ye yazdım bu durumu. Erken baktılar bir hafta olmadan kart geldi lakin özensiz bir paketleme var. 3 bin liralık kartı neden en azından bi ayrı kutuya koymazlar anlamış değilim.

@Lourain Tabii. Geç gördüğüm için kusura bakmayın. İlk olarak anakartımı yolladım, Ryzen ilk çıktığı gibi sistemimi topladığım için RAM uyumluluk güncellemeleri yoktu anakartta. Bios Uptade için yolladım, aradılar, mail attılar görüştük. 2. ve 3. deneyimim GTX 1070Ti ARMOR modeli. İş yerinde aynı karta sahip arkadaşım ile beraber yolladım kendi adıma, bakımlarının yapılması için. Bütün bakımlarını yaptılar macun, bios uptade, temizlik, ekran kartının sol fanından ses geliyordu daha doğrusu ben öyle zannediyormuşum. CW sorunu bende de mevcut. Fakat bu sorun olarak görülmüyor yani senin de kafana takman gereken bir şey değil diye düşünüyorum. Herhangi bir engeli vs olmuyor. Herhangi bir şeyi etkilemiyor. Servisler CW ile ilgili birşey yapmıyor. Neyse kartın bakımlarını yapıp her teste soktuktan sonra onay alıp yolladılar, fakat aramamışlardı. Telefonuma gelen takip numarasından takip etmiştim. Bu arada anakartı da windows'ta testlere sokup yollamışlardı. Süreç bu şekilde işledi benim adıma ve baya memnun kaldığımı söyleyebilirim.
Yapman gereken ekran kartını iyice paketledikten sonra üzerine tüm iletişim adreslerin yazan kağıt ve onun altına sorunlarını, şikayetlerini belirtmek. Gerisini onlar halleder, gerekirse iletişime geçerler merak etme. İyi haber 1 hafta dolmadan eline geri geliyor.

16.12.2019 tarihinde anakartımı yolladım. 17.12.2019 tarihinde kargo ürünü servise teslim etti. 18.12.2019 tarihinde kayıt açıldı. Arıza Onarım sırası bekliyor yazıyor. İnşallah yapılır anakart bende bayram ederim:) Gidişat iyi.
Bugün Servispointten mesaj geldi. Mesajdan kontrol sağladım. 1 saatte 1 bakıyordum. Test Ediliyor Aşamasında idi Sonra Test Edildi Yazdı. Sonra Hazır Yazdı. Sonrası sevk edildi yazdı. bakalım sonuc ne olacak.

Son düzenleme:
@Veysel Anıl İzmitli beni. Ekran kartımda cw var bide artifact dediğimiz olay ve pubg girdiğim zaman crash veriyor. Sürekli ekran kartı kaldırmamazlık problemi var ağır oyunlarda. Ben sadece pubg da gördüm çünkü sadece pubg oynuyordum. Cs de bişey olmuyordu çünkü cs işlemci oyunu. Bide artifact var ekran kartı parlama yapıyor youtube artifact yaz bak istersen.
@Veysel Anıl İzmitli bulurlar mı sorunu flaş bellek içinde video yolladım .

@Veysel Anıl İzmitli beni. Ekran kartımda cw var bide artifact dediğimiz olay ve pubg girdiğim zaman crash veriyor. Sürekli ekran kartı kaldırmamazlık problemi var ağır oyunlarda. Ben sadece pubg da gördüm çünkü sadece pubg oynuyordum. Cs de bişey olmuyordu çünkü cs işlemci oyunu. Bide artifact var ekran kartı parlama yapıyor youtube artifact yaz bak istersen.
@Veysel Anıl İzmitli bulurlar mı sorunu flaş bellek içinde video yolladım .
Merhaba. Siz kartı ne zaman yolladınız. 16.12.2019 tarihinde anakartımı yolladım. 17.12.2019 tarihinde kargo ürünü servise teslim etti. 18.12.2019 tarihinde kayıt açıldı. 19.12.2019 yani bugün ürün SEVK EDİLDİ yazdı. Servisi aradım arızanın giderildiği müşteri memnuniyeti için garantiden yapıldığı ek bir ücret ödemeyeceğim bilgisi verildi. Kart yolda geliyor.

@CX571 ürünü pazar günü yollamıştım. Geçtiğimiz hafta bugün ellerine ulaşmış aradım sordum geldi dedi. Eposta adresi verdi video attım ek olarak bakalım hatanın sadece pubg da yaptığını söyledim ağır oyunda yapıyor diye . Bakalım cw için bi soralım değişim yapın derlerse yaparız dedi. Artifact sorunu var bide

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı