MSI servispoint nasıl

@CX571 Merhaba. Yanlış olmasın 1 ay önce yollamıştım bir hafta olmadan kartlar ulaşmıştı elime. Yolladıktan sonra ertesi gün işleme alındı. 2. gün Sevk edilmişti.
@Lourain Elbette sorununuzu çözeceklerini düşünüyorum, gerekli testleri onlar da gerçekleştiriyor çünkü, kanıt olarak video yollamakla iyi yapmışsınız. Dediğiniz gibi sorunun videolarına baktım, umarım onarılmış/değiştirilmiş kartınız yollanır.

@CX571 @Veysel Anıl İzmitli @MayCrasH
Teknik servisi aradım Coil Whine bakmış, artifactse bakmadan kargoya vermişler bende dedim iptal edin bakın. Steam pubg varmış. Girin ultra ayarlara alın crash verdiğini göreceksiniz dedim. Arkadaşlar test ediyor demişti. İptal ettikten sonra hemen denemişler. Arkadaşlar flaş bellek içinde sorun yollamıştım . Ona baktılar dedi Arkadaşlar oyun oynayacak oynarken de video çeksin dedi. Flaş belleğin içine atsınlar dedi. Sizce durum nolur ? Genel temizliğini yapmışlar

@CX571 @Veysel Anıl İzmitli @MayCrasH
Teknik servisi aradım Coil Whine bakmış, artifactse bakmadan kargoya vermişler bende dedim iptal edin bakın. Steam pubg varmış. Girin ultra ayarlara alın crash verdiğini göreceksiniz dedim. Arkadaşlar test ediyor demişti. İptal ettikten sonra hemen denemişler. Arkadaşlar flaş bellek içinde sorun yollamıştım . Ona baktılar dedi Arkadaşlar oyun oynayacak oynarken de video çeksin dedi. Flaş belleğin içine atsınlar dedi. Sizce durum nolur ? Genel temizliğini yapmışlar

Merhaba tekrardan. Benim ürün garantiden geldi. Denedim aynı sorunu veriyordu. Bu sefer aradım yenıden. Servisteki arkadaşla görüştüm. Arkadaş bana tüm ram slotlarını denediklerini biosu güncelledıklerı söyledi. Dedim tam zamanım yoktu dedim. Eve geldım ve tekrar denedım. Şaşe yaptığı için kasamda görüntü alamadım bunun farkına vardım. Ama bana söylenın suydu. Eğer içiniz rahat edmez ise anakrtı tekrar gönderin. Testler yapılırken size videosunu cekelım görün dediler. Bende tamam dedim. ama suan sorun çözüldü bu sebebten kartı yollamadım. sizde ikna olmadınız ıse video ceksınler olmadı değişim talebine gidin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı