Anakart BIOS ekranından overclock yaptım 4.20 GHz 1.3250 güç verdim. RAM'leri 3600 yaptım 1.4 güç verdim birkaç gün kullandıktan sonra internetimde problem olmaya başladı. Sadece bilgisayarımda telefondan ve başka aygıtlardan baktığımda internetimde hiçbir sıkıntı yok, sadece bilgisayarımda 150 kb/sn.
Bu sorunu nasıl aşarım? Bir de AIDA64 strest testinde şöyle bir hata alıyorum. BIOS'u fabrika ayarlarına çevirdim hala sorunum devam etmekte.
Format attım sorun düzeldi ama hiçbir şey yüklemedim, son 2 aydır sadece overclock yaptım. Bu sorun ortaya çıktı neyse hepinize teşekkür ederim, ilgilendiniz. <3.
Prime 95 testi indiremiyorum ama bayadır oyun oynuyorum offline olarak sıcaklık ve takılma vs bir sorun yok her şey normal CPU kullanımı düşük GPU kullanımı yüksek acaba neden böyle bir şey olabilir bilgisayara yazılım program da yüklemedim uzun süredir.
Bir şekilde halledip indirdim.
Prime 95 testi indiremiyorum ama bayadır oyun oynuyorum offline olarak sıcaklık ve takılma vs bir sorun yok her şey normal CPU kullanımı düşük GPU kullanımı yüksek acaba neden böyle bir şey olabilir bilgisayara yazılım program da yüklemedim uzun süredir.