MSI vs ASUS

Hangisi alınır? (uzun vadeli kullanımda)
11.nesil Intel işlemcisi iyi mi? Yoksa 5800H mı tercih edilmeli (yazılım ile uğraşacağım)
Başka alternatifleriniz varsa paylaşın lütfen.
ya da ileride çıkacak fırsatlar mı beklenmeli?
Asus varken diğer markalar sadece ikinci olabilir.

Tecrübe etmelisin bu açıklanmaz yaşaman gerek.
Tipik Asus fanboyu. Her markanın iyi ve kötü ürünü vardır, buna Asus'ta dahildir, A serisi Tuf'lar tam bir fiyaskoydu. Ayrıca Monster ve Casper gibi markalar dışında ikinci dediğiniz markaların yeri geldiğinde Asus'tan daha iyi bir işçilik ve performans sunabiliyor.
Peki siz tercih eder miydiniz Asus olanı veya Msi?
Bu attığınız seri Fx serisi, ısınma sorunu olmayan Tuf, alınır. Eğer işlemci performansı istiyorsanız Bravo, oyun performansı istiyorsanız Tuf almanızı öneririm fakat ben şahsen Bravo alırdım.

Tipik Asus fanboyu. Her markanın iyi ve kötü ürünü vardır, buna Asus'ta dahildir, A serisi Tuf'lar tam bir fiyaskoydu. Ayrıca Monster ve Casper gibi markalar dışında ikinci dediğiniz markaların yeri geldiğinde Asus'tan daha iyi bir işçilik ve performans sunabiliyor.

Bu attığınız seri Fx serisi, ısınma sorunu olmayan Tuf, alınır. Eğer işlemci performansı istiyorsanız Bravo, oyun performansı istiyorsanız Tuf almanızı öneririm fakat ben şahsen Bravo alırdım.
Kafam karıştı. Neden Bravo alırdınız?
İşlemci olarak da pek fark yok sanki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı