MSI'ın Armor Serisi Kartlar Alınır mı?

Xechrekt42

Kilopat
Bu kartların tüm yorumlarında çokça ısınma problemi dile getiriliyor ama doğru mu bilmiyorum. Bir de öyle bir fiyatı var ki (bazı sitelerde) GTX 1070 fiyatına Armor bir GTX 1070 Ti alıyorsunuz. Bu kart hakkında bilgi edinmek istiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim.
Screenshot_2018-10-07-20-35-27-861_com.android.chrome.jpeg
Screenshot_2018-10-07-20-35-11-663_com.android.chrome.jpeg

Ekran kartının arkasında backplate bulunmadığı ve fanların biraz gürültülü olmasından kaynaklı olarak devir kısılmasından dolayı biraz ısındığını söyleyebiliriz.

Armor serisi herdaim isinma sorunludur sogurmasi iyi değil, maalesef. Soyle soleyeyim MSI Gaming X serisi Ryzen serisi dusun MSI Armor serisi ise AMD FX serisi gibi dusun. Saglamlikta diyecek soz yok sonucta MSI.

Ama eski arta kalan fanlari Armor serilerine takmislar sanki isinma yapiyor isinma yapmasi yetmiyormus gibi performansini etkiliyor. Bence Armor'lara yanasma ayrica Zotac karti koymussun fotoda. Zotac gercekten cok iyi kartlar uretiyor. Hele ki AMP! Extreme serisi gercekten cok iyi is cikartiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Armor serisi herdaim isinma sorunludur sogurmasi ii diil malesef sole soliyim msi gaming x serisi ryzen serisi dusun msi armor serisi ise amd fx serisi gibi dusun saglamlikta dicek soz yok sonucta msi ama eski arta kalan fanlari armor serilerine takmislar sanki isinma yapiyir isinma yapmasi yetmiyormus gibi performansini etkiliyor bence armorlara yanasma ayrica zotac karti koymussun fotoda zotac gercekten cok iyi kartlar uretiyor heleki amp! extreme serisi gercekten cok iyi is cikartiyor.
Hocam bu yazımı umarım moderatör arkadaşlar görmez yoksa kalıcı ban yiyebilirsiniz. (!) Ayrıca Armor serisi F/P olarak nadir MSI ürünlerinden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı