Kanka Osmanlı çöktü, bilmiyorum haberin var mıNeden? Osmanlı nasıl yönetildi o zaman?

Kanka Osmanlı çöktü, bilmiyorum haberin var mıNeden? Osmanlı nasıl yönetildi o zaman?

Dağılmasının sebebi din ile yönetilmesi değil haberin olsun.Kanka Osmanlı çöktü, bilmiyorum haberin var mı
Kurallara uyan herkes girebilir. Aynısı ülke için de geçerli olmalı. Sen buradaki laik düzene karşı gelip, kendi ülkende kadınları ikinci sınıf insan görüp kadınların özgür olduğu batı toplumlara gelemezsin.Sosyal'de kurallara "mülteci giremez" gibi bir ibare eklemek lazım bence hocam. Mültecileri kovalım.
İnsanca davrananların kalmasında bir sakınca yok fakat bunun ayırt edilmesi çok zor. Hangisi ne yapıyor bilemeyiz. Ama beni üzen bir konu var. Mültecileri sırf Türk değiller diye yaptıkları en ufak hatada "atalım" diyenler birçok Türk'ün yaptığı daha zararlı işi görmüyor. İşin asıl üzücü tarafı, çoğu mültecinin yapmadığı kötülükleri yapan insanların bazen desteklenmesi. Güzel ülkemin güzel vatandaşı; mültecidir, Türk'tür, şudur, budur diye ayrım yapacağımıza kimin ne yaptığını ayırt etmemiz gerekiyor. Böyle devam edersek gelecekte biz mülteci olacağız...
Hangi dönemde çok kötü yönetildi? Kötü yönetilmedi demiyorum hangi dönemde kötü yönetildiğini soruyorum.
Bizim ülkede genelde sınır kapısını gören geliyor hocam. Önceden "hudut namustur" diyenler şu anda sınırda kim varsa içeri alıyorlar.Kurallara uyan herkes girebilir. Aynısı ülke için de geçerli olmalı. Sen buradaki laik düzene karşı gelip, kendi ülkende kadınları ikinci sınıf insan görüp, kadınların özgür olduğu batı toplumlara gelemezsin.
Hiç mi etkisi yok? Matbaaya laik oldukları için mi karşı çıktılarDağılmasının sebebi din ile yönetilmesi değil haberin olsun.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.