Mülteciler gitmeli mi?

Mültecilerin gitmesini istiyor musunuz ?

• Oy verenlerin toplamı
    441
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu dediklerine göre ne yapıp ne ederek bunların gitmesi için elimizden gerekeni yapmak gerekmiyor mu?
Evet, sen bu ülke vatandaşı olarak bunu savunuyorsun fakat diğer mülteci olan arkadaş bunu savunmuyor. Ortada iki taraf var ve ben bu tarafların argümanlarını ortaya atıyorum. Doğruyu ben belirlemem.

Evet, sen bu ülke vatandaşı olarak bunu savunuyorsun fakat diğer mülteci olan arkadaş bunu savunmuyor. Ortada iki taraf var ve ben bu tarafların argümanlarını ortaya atıyorum. Doğruyu ben belirlemem.

Kim ne derse desin mülteci her zaman haksızdır gözümde gidecek kendi ülkesi için savaşacak bizim atalarımız gibi!

Arkadaşlar bence mülteciler ülkelerine geri dönmeli. Uzun süre düşünerek bulduğum bu fikre ne dersiniz?

Lawrence önderliğinde yaptılar onu. Tabii ki de zamanında ataları öyle bir şey yaptı, fakat onun hıncını torunlarından alamazsın. Kan davası mı kardeşim?

Amerika'ya, Avrupa'ya tatile giden Türkler var. O zaman Türkler fakir değiller. Senin mantığına göre düşünürsek tabii.
Arap toplumu Türk dünyasının yüzyıllardır baş belası olmuştur. Kan davası felan değil yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı