Mülteciler gitmeli mi?

Mültecilerin gitmesini istiyor musunuz ?

• Oy verenlerin toplamı
    441
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten senden nefret ediyorlar. İnan bana sen onların ülkesine mülteci gitseydin kafanı k*smişlerdi. Bunu da bir tanıdığım söylemişti kiracısına sormuş biz size mülteci olarak gelsek ne yapardınız diye, kiracısı Suriyeli bizzat yüzüne karşı kafanızı ke*erdik demiş. Daha söze gerek var mı? Olay yalan değil bu arada gerçek.
Yarın öbür gün niye Avrupa Kapılarını açmıyorsunuz deyip ülkede savaş çıkartacaklar.

Müslüman Afgan kardeşlerimiz ülkemize böyle geliyor bu arada.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yarın öbür gün niye Avrupa kapılarını açmıyorsunuz deyip ülkede savaş çıkartacaklar.

Müslüman Afgan kardeşlerimiz ülkemize böyle geliyor bu arada.

Sınır güvenliği için Suriye ve Irak'a giriyoruz ama sınır güvenliği yok :D @IDaRKLoRD dostum sınır güvenliği için giriyorduk değil mi Suriye'ye? Soruyorum hem mülteciler gitmiyor hem sınır korunmuyor o zaman ne işimiz var Suriye'de?

Suriyeliler gelmeden önce Türkiye tertemiz bir ülkeydi. Ülkede sapıklar yoktu(!) Ülkede katiller yoktu(!) Yolsuzluk yoktu(!) Görgüsüzlük yoktu(!) Suriyeliler geldikten sonra tertemiz olan ülke bozulmaya başladı. Mülteciler gönderildikten sonra Türkiye eskisi gibi kusursuz bir ülke olacaktır.

Aynen abi, tarihteki çok uluslu devletlerin çoğu daha birkaç yüzyıl devirememişken Osmanlı 600 sene ayakta kalması çok kötü bir yönetim değil mi? Bari atalarına saygın olsun.

Sınır güvenliği için Suriye ve Irak'a giriyoruz ama sınır güvenliği yok :D @IDaRKLoRD dostum sınır güvenliği için giriyorduk değil mi Suriye'ye? Soruyorum hem mülteciler gitmiyor hem sınır korunmuyor o zaman ne işimiz var Suriye'de?

sınır.jpg

Suriyeliler gelmeden önce Türkiye tertemiz bir ülkeydi. Ülkede sapıklar yoktu(!) ülkede katiller yoktu(!) yolsuzluk yoktu(!) görgüsüzlük yoktu(!) suriyeliler geldikten sonra tertemiz olan ülke bozulmaya başladı. Mülteciler gönderildikten sonra Türkiye eskisi gibi kusursuz bir ülke olacaktır.

Ekonomi dahil birçok soruna yol açtılar en azından rahatlarız.

Ben artık bıktım bunlardan. Vergilerimle bunları beslemek istemiyorum. Duygu sömürüsü yapanlara da çok sinirlendiğimi söyleyebilirim. Bizim mahalledeki Suriyeli çocuklar insanlara, benim yaşadığım sitedeki köpeklere ve çevreye zarar veriyorlar. Dilencilik yapıyorlar. Çeteleşiyorlar. Bir de yılda 50 tane çocuk yapıyorlar. Zararlarını say say bitmez. Gitmeliler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı