Mülteciler gitmeli mi?

Mültecilerin gitmesini istiyor musunuz ?

• Oy verenlerin toplamı
    441
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Suriyeliler gelmeden önce Türkiye tertemiz bir ülkeydi. Ülkede sapıklar yoktu(!) Ülkede katiller yoktu(!) Yolsuzluk yoktu(!) Görgüsüzlük yoktu(!) Suriyeliler geldikten sonra tertemiz olan ülke bozulmaya başladı. Mülteciler gönderildikten sonra Türkiye eskisi gibi kusursuz bir ülke olacaktır.
Olanların üstüne Suriyelilerin eklenmesi gerekiyor muydu?

Olanların üstüne Suriyelilerin eklenmesi gerekiyor muydu?

Kim sana eklenmesi gerekiyor, ya da daha çoğalması gerekiyor demeye çalıştı ? Bu arada "olanların" derken, o zamanlar olan şeyleri yapanlar kimdi ? Suriyeliler miydi yine ? 🙂

Kendi ulusumu güvence altın almak kötü yola sürülmemesini istememden dolayı ırkçı isem beyni olmayanların göremediğimi görmemden dolayı en büyük ırkçıyım arkadaş. Ne Suriyeli ne Afgan etnik bozulmadan dolayı kültürsel eğilimi istemiyorum etnik olarak bozulalım tabii iyi tarafını alalım kafa kesenin kadına tecavüz edip kafasını taşla ezeni almayalım... Beyin gçöü şeklinde de mültecilik eğilimleri var tabii ki de Türkiye'ye değil... "istemiyorum" ayşegülün tecize uğradığı yer bana 10 km bile değil ayda bir kere uğradığım bir kasabaydı ne diyeyim... Gebze de gram kargaşa çıkmadı şaşırıp kaldım ülkü Ocak'ları vardı bir aralar ne oldu...

Kendi ulusumu güvence altın almak kötü yola sürülmemesini istememden dolayı ırkçı isem beyni olmayanların göremediğimi görmemden dolayı en büyük ırkçıyım arkadaş. Ne Suriyeli ne Afgan etnik bozulmadan dolayı kültürsel eğilimi istemiyorum etnik olarak bozulalım tabii iyi tarafını alalım kafa kesenin kadına tecavüz edip kafasını taşla ezeni almayalım... Beyin gçöü şeklinde de mültecilik eğilimleri var tabii ki de Türkiye'ye değil... "istemiyorum" ayşegülün tecize uğradığı yer bana 10 km bile değil ayda bir kere uğradığım bir kasabaydı ne diyeyim... Gebze de gram kargaşa çıkmadı şaşırıp kaldım ülkü Ocak'ları vardı bir aralar ne oldu...
Hocam gerçekten de doğru söylüyorsunuz. Ülkeye zarar veren mültecileri istemeyince sözde ırkçı veya vatan haini oluyoruz.

Kusura bakmayın ama sizin gibiler yüzünden de bu ülke bu halde. Bu nasıl bir mantıktır ? Bu videoları izledim diyelim ok haberim de var zaten. Ben burada her Suriyelinin iyi olacağını savunmuyorum, ya da başka bir bayrak altında yaşayan kişilere karşı. Ama siz burada ırk hedef alıyorsunuz. İşte bu ülkede bu yüzden siyaset de ucuz. Çünkü siyasetçiler genel olarak normal olan şeyleri yapmak yerine her zaman şu halkın nabzına göre şerbet veriyor :) O şekilde oy toplama kafalarındalar. Al sen de paylaştığım videolara bak. Burada ki videolarda neden hedef tamamen kişi oluyor ? Neden mesela kişinin ırkı olmuyor Suriyelilere ve xxx olan başka ırk'a yapıldığı gibi neden yapılmıyor ? Biraz düşünün neden yapılmadığını. Çünkü bu düzenin en çok beslendiği şey insanların ayrımcı olması. Nefret kusmaya devam edin siz. Hayır yapacaksanız sadece hak edenlere yapın. Irk hedef alıp durmayın artık yeter :)

10 Milyon mülteciyi alacak ülke bulursanız haber verin de yollayalım oraya. Gerçekçi olun arkadaşlar, gitsin demekle hiçbir şeyi çözmüyorsunuz. Hepimiz gitmelerini istesek bile bunun oluru yok. Suriyelileri bir şekilde yolladın diyelim kendi ülkelerine, peki Afganlar ne olacak? Afganlar şeriattan ölmemek için kaçıp buraya geliyorlar, size oraya kendi rızaları ile dönerler mi? Kan akıtarak götürmek isterseniz sadece mülteciler değil bizim askerimiz/polisimiz de ölecek belki iç savaş çıkacak. 10 Milyon insandan bahsediyoruz, bunların %90'ı maymundan hallice (zihniyet olarak). Mülteci problemi Türkiye'nin başına uzun yıllar sorun olacak, sebebi ben değilim haberiniz olsun. Bu insanları göndermenin yolu şu anlık yok fakat yola sokmanın bir yolu var. Mesela göndermek yerine neden bu 10 milyon insanı iş gücü olarak kullanmıyoruz? Gönderemiyorsanız eğitmeyi ve kullanmayı deneyin. Çözüm üretin, sadece gönderelim demekle olmuyor. Gönderelim diyenler hadi yollasınlar bakalım yapabilecekler mi?

Kusura bakmayın ama sizin gibiler yüzünden de bu ülke bu halde. Bu nasıl bir mantıktır? Bu videoları izledim diyelim ok haberim de var zaten. Ben burada her suriyelinin iyi olacağını savunmuyorum, ya da başka bir bayrak altında yaşayan kişilere karşı. Ama siz burada ırk hedef alıyorsunuz. İşte bu ülkede bu yüzden siyaset de ucuz. Çünkü siyasetçiler genel olarak normal olan şeyleri yapmak yerine her zaman şu halkın nabzına göre şerbet veriyor :) o şekilde oy toplama kafalarındalar. Al sen de paylaştığım videolara bak. Burada ki videolarda neden hedef tamamen kişi oluyor? Neden mesela kişinin ırkı olmuyor suriyelilere ve XXX olan başka ırk'a yapıldığı gibi neden yapılmıyor? Biraz düşünün neden yapılmadığını. Çünkü bu düzenin en çok beslendiği şey insanların ayrımcı olması. Nefret kusmaya devam edin siz. Hayır yapacaksanız sadece hak edenlere yapın. Irk hedef alıp durmayın artık yeter :)

O zaman bekleyelim içlerindeki kötüler birilerini öldürüp tecavüz etsin sonra sınır dışı edelim bu mu mantığın senin? Eğer böyle düşünüyorsan bu düşünce ile değil devlet, ahır yönetilmez.
10 milyon mülteciyi alacak ülke bulursanız haber verin de yollayalım oraya. Gerçekçi olun arkadaşlar, gitsin demekle hiçbir şeyi çözmüyorsunuz. Hepimiz gitmelerini istesek bile bunun oluru yok. Suriyelileri bir şekilde yolladın diyelim kendi ülkelerine, peki Afganlar ne olacak? Afganlar şeriattan ölmemek için kaçıp buraya geliyorlar, size oraya kendi rızaları ile dönerler mi? Kan akıtarak götürmek isterseniz sadece mülteciler değil bizim askerimiz/polisimiz de ölecek belki iç savaş çıkacak. 10 milyon insandan bahsediyoruz, bunların %90'ı maymundan hallice (zihniyet olarak). Mülteci problemi Türkiye'nin başına uzun yıllar sorun olacak, sebebi ben değilim haberiniz olsun. Bu insanları göndermenin yolu şu anlık yok fakat yola sokmanın bir yolu var. Mesela göndermek yerine neden bu 10 milyon insanı iş gücü olarak kullanmıyoruz? Gönderemiyorsanız eğitmeyi ve kullanmayı deneyin. Çözüm üretin, sadece gönderelim demekle olmuyor. Gönderelim diyenler hadi yollasınlar bakalım yapabilecekler mi?

Bunu kendi babası gibi savunanlara söyle bak açık açık diyorsunuz insanlarımızı öldürürler diye. Ayrıca devlet istedikten sonra gerekirse tanklarla müdahale eder yine sınır dışı eder hem böyle bir şey olursa ülke güvenliğini tehdit ettikleri için öldürme yetkisi vardır devletin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı