Mülteciler için neden önlem alınmıyor?

Bunun için çok geç kaldın;
1- adamların doğru düzgün kimliği olmadığı için kavgada sana bıçağı saplasa adama bir şey olmaz kaçar gider ve bulunmaz, ama sen bıçaklarsan hayatın kayar. Düşün bakalım onun mu kaybedecek daha çok şeyi var senin mi?
2- adamlar artık çete gibi geziyor, İzmir'de bazı bölgelerde bildiğin 7-8 kişilik gruplar halinde geziyorlar hepsinde de bıçak/çakı olduğuna eminim eskaza kavgaya girişsen delik deşik olursun.

Türk bayrağı önünde bozkurt işaretli fotoğrafım var sıkıntı olmaz merak etme.

Profil fotoğrafından belli oluyor merak etme
Çözüm basit sokakta gördüğünüz yaşlı genç kadın çocuk her mülteciyi dövün.
İlk mültecileri sonra senin gibileri göndermek lazım bu ülkeden aslında. Çok tehlikeli bir zihniyete sahipsin. Adam düşüncesini çok güzel bir şekilde açıklamış, mantıklı konuşmuş ve saygılı bir şekilde bitirmiş. Sen ise adamın profil fotoğrafına göre yargılayıp üstüne yaşlı ve çocuk mültecileri dövelim diyorsun. Yazık hem de çok yazık...

@381258 Sen seçimde en az 5 milyon mültecinin oy kullanmayacağını sanıyorsan gerçekten aklın başında değildir. Bunu 13 yaşında bir çocuk bile tahmin edebilir. Bu hükümet kendi çıkarı olmayan neyi yaptı şu ana kadar? 2 sene sonra hatırlarsan bu konuya gelir, "Ben hatalıydım. Özür dilerim abilerim." yazarsın ama iş işten geçmiş olur. Gerçi bu da senin ve benzer kafadaki kişilerin işine yaramış olur. Sana burada inandığım her şey adına yemin edebilirim ki, o seçime en az 5 milyon mülteci girecek. Bunu anlamayacak kadar kıtsan seninle konuşmamın bir anlamı yok. Bu en az 5 milyon mülteciyi de kurnaz olduklarından ötürü seçime 3-5 ay kadar kala alacaklar vatandaşlığa. 1-2 sene önceden alıp olası bir terslikle neden uğraşsınlar? Seçimden 3-5 ay önce alıp, insanlara tepki vermeye fırsat vermeden seçimi rahatlıkla görebilirler. Hükümetin 10/10 kurnaz fakat saf gibi davranmaktan alıkoymuyor bu sizi Aktrol Beyefendi. Bakınız işinize! :)

@381258 Sen seçimde en az 5 milyon mültecinin oy kullanmayacağını sanıyorsan gerçekten aklın başında değildir. Bunu 13 yaşında bir çocuk bile tahmin edebilir. Bu hükümet kendi çıkarı olmayan neyi yaptı şu ana kadar? 2 sene sonra hatırlarsan bu konuya gelir, "Ben hatalıydım. Özür dilerim abilerim." yazarsın ama iş işten geçmiş olur. Sana burada inandığım her şey adına yemin edebilirim ki, o seçime en az 5 milyon mülteci girecek. Bunu anlamayacak kadar kıtsan seninle konuşmamın bir anlamı yok. Bu en az 5 milyon mülteciyi de kurnaz olduklarından ötürü seçime 3-5 ay kadar kala alacaklar vatandaşlığa. 1-2 sene önceden alıp olası bir terslikle neden uğraşsınlar? Seçimden 3-5 ay önce alıp, insanlara tepki vermeye fırsat vermeden seçimi rahatlıkla görebilirler. Hükümetin 10/10 kurnaz fakat saf gibi davranmaktan alıkoymuyor bu sizi Aktrol Beyefendi. Bakınız işinize! :)
Kardeş sen baya işi çözmüşsün tüh ya planlar açığa çıktı 😎. Fox habere çıksana sen hem paranda yatıverir😉.

İlk mültecileri sonra senin gibileri göndermek lazım bu ülkeden aslında. Çok tehlikeli bir zihniyete sahipsin. Adam düşüncesini çok güzel bir şekilde açıklamış, mantıklı konuşmuş ve saygılı bir şekilde bitirmiş. Sen ise adamın profil fotoğrafına göre yargılayıp üstüne yaşlı ve çocuk mültecileri dövelim diyorsun. Yazık hem de çok yazık...

Daha geçen 50 yaşında bir afgan bir kıza tecavüze yeltendi başarmayınca kafasını taşla ezdi san hala hoşgörü ile yaklaşıyorsun yazık hepsi gebermeyi hak ediyor.

Bunu bizimkiler de fazlasiyla yapiyor. Suriyeli veya Afganlilara özel bir durum degil. Eger birkac kisinin yaptiginin sucunu herkese yükleyeceksek, o zaman bizimkilerinin de onlardan pek bir farki yok.

Sebep?
Dostum bu arkadaşlar sanırım biraz kendilerinde değiller. Bu durumu üsluplarından ve düşünce tarzlarından anlayabilirsin. Yukarda belirttiği tecavüz olayı ise, doğru bizden de çok çıkıyor ama onlara daha fazla tepki göstermelerinin sebebi mülteci olmaları. Buna da ben kısmen katılıyor kısmen de katılmıyorum.

Şu mülteci konusuna duygularınızı katmayı bırakın artık al Avrupa'ya bak adamlar sınırdan geçirtmediler. Yaşlı çoluk çocuk geçsin diğerleri kalsın dediklerimi var adan Z ye hepsini kovdular neden kendi ülkeleri için bunlar önce geldikleri yerde İNSAN OLMAYI öğrensinler bir ay önce mahallemizde 5-6 tane 15-16 yaşlarında Suriye'li (kağıt vs topluyorlar)geçiriyordu. Bir tanesi bildiğin kalabalık olan bir yola işedi. Bana bunları yok çocuk yaşlı vs diye savunmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı