Muharrem İnce kazanabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes hayali bir kenera bıraksın ve ciddi olarak şu yazımı okusun.
Siyaset bilimleri okuyorum ve benden daha fazla araştırma yapmış olan birini bu forumda göreceğimi sanmıyorum.
Muharrem ince gençler için çok iyi bir idol lakin orta kesim, yaşlı kesim ve şehirden uzak akıllı telefonları olmayan kesim için muharrem ince CHP'den ayrılan biri olarak görülüyor.
Yani onlar sizin gibi TikTok'a giremiyorlar ve o dans editlerini izlemiyorlar bu yüzden bu kesim için muharrem beyin dansının etkisi 0
Gençler neden geçen yıl değil veya bu yılın başı değil de veya 2021'de ilk parti kurulduğunda muharrem ince editleri yapmadı veya baştan beri muharrem beyi savunmadılar?
Çünkü bir kişi dans ile müziği birleştirerek edit yaptı ve günümüz gençlerin de bu çok hoşuna gitti oyumu dans eden gençlerle iyi anlaşan adama vereceğim dediler
Dans ve müzikle oy belirleniyorsa her parti için her seçmen yapsın o zaman.
Muharrem ince.
2018-2021 arası CHP'den 3-3, 5 yıl para aldı bu paralarla partisini kurdu zaten var olan seçim vaatlerini sundu ve herkes muharrem Ince'nin vaatleri sandı ama hayır zaten dikkatli dinler okursanız muharrem ince şu an ne diyorsa 2018'de dedikleri ile %100 aynıdır 2018'de CHP adına konuşuyor CHP'nin seçim vaatlerini millete aktarıyordu şimdi ne değişti? Hiçbir şey
Kendi adına kendisinin yazmış olduğu bir seçim kampanyası veya vaat yoktur.
Ben o kazanacak şu kazanacak demiyorum ancak bu ülke başkanı seçimi TikTok başkanı seçimi değil seçimler bittikten sonra.
Mustafa sarıgül ile muharrem Inceyi'de TikTok başkanı olarak seçime sokarız Kazanan'a 5 yıl boyunca edit yaparız falan filan işte artık gözünüzü açın.
Oy kullanacak kişiler için diyorum, çünkü zaten bu editleri yapan kişilerin %90'ı edit programını yeni öğrenmiş -18 kişilerdir.
 
AKP'nin %30 oyu var MHP'nin %10 oyu var CHP'nin %25 oyu var Millet İttifakının kalanının da %20 oyu var en az. Nasıl kazanacak İnce? Muharrem İnceye kaldı %5. En iyimser tabloda.
 
Muharrem İnce Vs Fatih Erbakan seçimler de ön planda olacak. Bu ikisi baya çekişmeli olacak gibi.
 
AKP'nin %30 oyu var MHP'nin %10 oyu var CHP'nin %25 oyu var Millet İttifakının kalanının da %20 oyu var en az. Nasıl kazanacak İnce? Muharrem İnceye kaldı %5. En iyimser tabloda.
iyimser yandan evet gerçekci bakarsak İnce %2 veya 3 alır en fazla
 
Hayır, kazanma ihtimali yok hatta ikinci tura kalma ihtimali de yok. Aday olmak yerine kadronu güçlendirip, teşkilatlandırıp iyi bir listeyle parlamento seçimlerine hazırlansana kardeşim, ne işin cumhurbaşkanlığında? Zaten çıktığın her programda CHP'nin çıkardığı bazı milletvekillerini eleştiriyorsun.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı