Kazansa çok iyi olur. En mantıklı konuşan kişi muharrem ince.
Kazanmasi zor maalesef.
Yahu nereye kazanıyor biraz mantık!
AKP %30 net MHP %10 net. CHP %20 net. 6'lı masa bi' o kadar daha. Bağımsız da %5 desen. %5 kalıyor nere kazanıyor İnce![]()
Maalesef hocam. 2018 seçimlerinde kazansaydı belki de böyle olmazdık![]()
Birçok edit gördüm fakat ince kazanamaz. Bence Erdoğan kazanacak.Muharrem İnce kazanabilir mi? Bana kazanır gibi geliyor çünkü sinirli bir gençlik ve bir sürü oy var bence alabilir. Ama biraz abartılıyor çünkü edit yapaların çoğu oy kullanamayacak.
Kazanamaz. İlk turda %5'i dahi geçmez. Seçimler Twitter, Instagram veya TikTok'da yapılmıyor. %30 aldığı sene de CHP'nin tabanı sayesinde aldı. Son dönemdeki saçma açıklamaları, gazetecilere küsmesi ve her birini tek tek arayıp konuşması, saçma dans akımı gibi şeyler yetişkin insanlarda değerini düşürüyor. AKP'nin İletişim Başkanlığının'da İnce'nin popüler olmasında çok fazla parmağı var. Aynısı Ümit Özdağ'a yapıldı zamanında.Muharrem İnce kazanabilir mi? Bana kazanır gibi geliyor çünkü sinirli bir gençlik ve bir sürü oy var bence alabilir. Ama biraz abartılıyor çünkü edit yapaların çoğu oy kullanamayacak.
MHP, 5 sene önce zar zor %11 almış. Yeni partiler kurulmuşken, ülke bu haldeyken, ülkücüler bile artık Kılıçdaroğlu'nu desteklerken(Videosu internette.) MHP %5'i geçemez seçimlerde.Yahu nereye kazanıyor biraz mantık!
AKP %30 net MHP %10 net. CHP %20 net. 6'lı masa bi' o kadar daha. Bağımsız da %5 desen. %5 kalıyor nere kazanıyor İnce![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.