Muharrem İnce kazanabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu nereye kazanıyor biraz mantık!
AKP %30 net MHP %10 net. CHP %20 net. 6'lı masa bi' o kadar daha. Bağımsız da %5 desen. %5 kalıyor nere kazanıyor İnce😂

CHP bence tek başına en az %30 vardır oy oranı. Diğer taraftan insanların bu hesaplamayı yapamamasının sebebi de yine İnce. Adam çıkmış ikinci tura kalma ihtimali yokken kalırsam %68 alırım diyor dalga geçer gibi ne bekliyoruz ki bunun seçmenlerinden.

Muharrem İnce kazanabilir mi? Bana kazanır gibi geliyor çünkü sinirli bir gençlik ve bir sürü oy var bence alabilir. Ama biraz abartılıyor çünkü edit yapaların çoğu oy kullanamayacak.
Birçok edit gördüm fakat ince kazanamaz. Bence Erdoğan kazanacak.

Muharrem İnce kazanabilir mi? Bana kazanır gibi geliyor çünkü sinirli bir gençlik ve bir sürü oy var bence alabilir. Ama biraz abartılıyor çünkü edit yapaların çoğu oy kullanamayacak.
Kazanamaz. İlk turda %5'i dahi geçmez. Seçimler Twitter, Instagram veya TikTok'da yapılmıyor. %30 aldığı sene de CHP'nin tabanı sayesinde aldı. Son dönemdeki saçma açıklamaları, gazetecilere küsmesi ve her birini tek tek arayıp konuşması, saçma dans akımı gibi şeyler yetişkin insanlarda değerini düşürüyor. AKP'nin İletişim Başkanlığının'da İnce'nin popüler olmasında çok fazla parmağı var. Aynısı Ümit Özdağ'a yapıldı zamanında.

Yahu nereye kazanıyor biraz mantık!
AKP %30 net MHP %10 net. CHP %20 net. 6'lı masa bi' o kadar daha. Bağımsız da %5 desen. %5 kalıyor nere kazanıyor İnce😂
MHP, 5 sene önce zar zor %11 almış. Yeni partiler kurulmuşken, ülke bu haldeyken, ülkücüler bile artık Kılıçdaroğlu'nu desteklerken(Videosu internette.) MHP %5'i geçemez seçimlerde.

İnce'nin yapacağı en iyi şey seçimden bir kaç gün önce adaylıktan çekilip KK'nin önünü açmak olur, diğer türlü alacağı oylar iktidarın işine yarar.

Oy verecekler sosyal medyadan ibaret olmadığı için fazla abartılıyor. Evet, iyi aday ama kazanma potansiyeli yok. Sempati beslediğiniz için gerçekleri göremiyorsunuz.

2018'deki gibi CHP'den aday olsaydı ama aynı şeyi söylemezdim, o zaman oy potansiyeli daha fazla olurdu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı