armoredtrain
Centipat
Erdoğan'ın depremden etkilenen şehirlere personel gitmediğini ifade edenlere namussuz demesi üzerine Muharrem İnce'den yanıt gecikmedi:
Deprem oldu konuşma bile yapmadılar. Erdoğan bir laf etti hemen kötülemeye çalısıyorlar, anca işleri güçleri bu zaten ülke bu haldeyken laf yarışı amacı.Erdoğan'ın depremden etkilenen şehirlere personel gitmediğini ifade edenlere namussuz demesi üzerine muharrem Ince'den yanıt gecikmedi:
İnce deprem olduktan sonra bölgeye gitti, durumun ne kadar kötü olduğunu Twitter'dan defalarca paylaştı. Bilmeden yorum yapmayalım lütfen.Deprem oldu konuşma bile yapmadılar. Erdoğan bir laf etti hemen kötülemeye çalısıyorlar, anca işleri güçleri bu zaten ülke bu haldeyken laf yarışı amacı.
Maalesef Twitter bende çöktüğü için bakamıyorum. Siz nasıl bakıyorsunuz? Bilgilendirirseniz sevinirim.Erdoğan'ın depremden etkilenen şehirlere personel gitmediğini ifade edenlere namussuz demesi üzerine Muharrem İnce'den yanıt gecikmedi:
Direkt tıkladım, açıldı.Maalesef Twitter bende çöktüğü için bakamıyorum. Siz nasıl bakıyorsunuz? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Maalesef Twitter bende çöktüğü için bakamıyorum. Siz nasıl bakıyorsunuz? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Twitter kullanmıyorum , Haber izliyorum haberde görmediğim için böyle dedim ama bundan önceki konularda var tabi.İnce deprem olduktan sonra bölgeye gitti, durumun ne kadar kötü olduğunu Twitter'dan defalarca paylaştı. Bilmeden yorum yapmayalım lütfen.
Ciddi misiniz ya,halka efendiler diye hitap eden ATATÜRK'ten,halka namussuz gibi bir kelime kullanan bir adam.Deprem oldu konuşma bile yapmadılar. Erdoğan bir laf etti hemen kötülemeye çalısıyorlar, anca işleri güçleri bu zaten ülke bu haldeyken laf yarışı amacı.
Namussuz dediği kişiler bu durumda zam yapan vb kişiler olabilirmi.Ciddi misiniz ya,halka efendiler diye hitap eden ATATÜRK'ten,halka namussuz gibi bir kelime kullanan bir adam.
Halen savunma amacı güdüyorsunuz!
Birader, asker polis yok diyenlere o kelimeyi söyledi. Ki onu diyenler de depremzedeler ve onların seslerini duyurmaya çalışan siyasetçilerdi.Namussuz dediği kişiler bu durumda zam yapan vb kişiler olabilirmi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.