Mutlu Olan Her Evde Aşk Mı Var ?

Güzel cevap ama biraz açabilir misiniz ?

Para olunca dert olmuyor sayılabilir, buda mutluluk demektir. Herşey para değil derler ama ülkemizde bu durum tam tersi. Herşey para. Sadece aşkla mutluluk olmuyor. Benim aşkım Android mesela ama, mutlu etmiyor. :D Şaka bir yana dediğim gibi, para olursa aşkda olur, huzurda, mutlulukta.
 
Paraya direkt bağlamayın. Gerçek seven kişi paraya değil zorluklara da katlanır. Saygılı olmak, büyüklerin önemli dedikleri lafları dinlemek, dinine bağlı yaşamak iyi bir evliliğin uzun sürmesini sağlar.
 
Kime göre para? Neye göre para? Genel olarak bizim iyi diye düşündüğümüz miktarlar bir kesim insanların benzin parasına dahi yetmeyebilir veya bizim az gördüğümüz paralarla kimileri 2-3 çocuk okutup üstüne iki katlı ev bile yaptırabilir, hayatta ne kadar kazandığınız çok önemli değildir bunu nasıl harcadığınız önemlidir. Bir evin mutlu mesut olması için sevgi ve hoşgörü gereklidir, gerisi sadece bahanedir.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı