MX450'li sistem GTA V'de düşük FPS veriyor

Ne yapmam gerekiyor? Diğer tanıdıklarım iyi FPS aldığım zaman crack olduğu için iyi FPS veriyor diyorlardı. Şuan oyun orijinal. Adrastos hocam bununla alakası yok dedi.
Pek yapacak birşey yok açıkçası. İşlemcinin gücü yetmiyor ekran kartına. Masaüstü olmadığından upgrade de olmaz sanırsam.

Normal değil 30/40 bandı. 1080p de 60 bandı alman gerekir. Oyun içi grafik ayarlarını ve MSAA'yı kontrol et. Sıcaklıkları uzun süre izle. Diğer oyunlarda da düşme var mı?

O işlemci ile o ekran kartı darboğaz yapmaz. Kullanım oranlarına göre yorumlamak yanlış olur. Günlük işler için biçilmiş kaftan ikisi de.

Normal değil 30/40 bandı. 1080p de 60 bandı alman gerekir. Oyun içi grafik ayarlarını ve MSAA'yı kontrol et. Sıcaklıkları uzun süre izle. Diğer oyunlarda da düşme var mı?
Tamam yapacağım. Sadece cs go oynuyorum GTA 5 hariç GTA 5 de bilgisayara yük bindiriyor diye uzun süredir oynamıyorum. Cs go da 200 FPS görüyor herşey düşükte. Sıcaklıklar ise CPU 75-80 civarı dolaşıyor. Normal olduğunu düşünüyorum.

O işlemci ile o ekran kartı darboğaz yapmaz. Kullanım oranlarına göre yorumlamak yanlış olur. Günlük işler için biçilmiş kaftan ikisi de.
Olabilir de hocam eğer edediği oranlar doğruysa anca darboğaza yontulur. Şahsen aklıma başka birşey gelmedi. Oyundan kaynaklı derdim ama Gta sonuçta kaç senelik oyun.

Tamam yapacağım. Sadece CS:GO oynuyorum GTA 5 hariç GTA 5 de bilgisayara yük bindiriyor diye uzun süredir oynamıyorum. CS:GO'da 200 FPS görüyor her şey düşükte. Sıcaklıklar ise CPU 75-80 civarı dolaşıyor. Normal olduğunu düşünüyorum.

75-80 bandı normal. Ekran kartı işlemci güç tüketimini de kontrol et. Değerleri YouTube'dan aynı sistemlerde oyun test edenlerle karşılaştır. Bir de cihazı alalı 1/2 sene olduysa sağlam bir temizlik ve termal macun bakımı yap. Benim cihaz da hep 75/80 de takılıyor uzun süredir bakım yapmadığım halde. Bir baktım işlemci kendini frenlediği için ısınmıyormuş.

İşlemci güç tüketimi ve frekansları da kontrol et. Kendini frenleyebilir.

75-80 bandı normal. Ekran kartı işlemci güç tüketimini de kontrol et. Değerleri YouTube'dan aynı sistemlerde oyun test edenlerle karşılaştır. Bir de cihazı alalı 1/2 sene olduysa sağlam bir temizlik ve termal macun bakımı yap. Benim cihaz da hep 75/80 de takılıyor uzun süredir bakım yapmadığım halde. Bir baktım işlemci kendini frenlediği için ısınmıyormuş.

İşlemci güç tüketimi ve frekansları da kontrol et. Kendini frenleyebilir.
Tamamdır çok teşekkür ederim. Cihazı Ocak ayının başında aldım 7 ay oldu yani. Termal macunu değiştirmeye gerek yok sanırım.

Bir de hocam MX450'nin birçok farklı modeli var. Elinizdeki laptopun marka modelini paylaşırsanız daha iyi yardımcı olabilirim. Belki de düşük watt değerine sahip MX450 takılı.

Tamamdır çok teşekkür ederim. Cihazı Ocak ayının başında aldım 7 ay oldu yani. Termal macunu değiştirmeye gerek yok sanırım.
Gerek yok hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı