N11 klavye iadesi

Froxy7

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: ZOTAC GEFORCE RTX 4060Tİ 8GB
ANAKART: ASUS PRİME A620M-K
CPU: RYZEN 7500F
RAM: XPG 16GB 5600MHZ CL46
KASA: MSİ MAG M100A
PSU: MSI MAG A650DN
N11 klavye iadesi alır mı? Razer Huntsman v2TKL aldım ama hiç beğenmedim, yay sesi aşırı fazla ve ışıkları çok cansız. Ürünün kutusu sapa sağlam, geldiği gibi kutuladim.

N11 klavye iadesi alır mı? Razer Huntsman v2TKL aldım ama hiç beğenmedim, yay sesi aşırı fazla ve ışıkları çok cansız. Ürünün kutusu sapa sağlam, geldiği gibi kutuladim.

N11 çok sıkıntılı hiç belli olmuyor.

N11 çok sıkıntılı hiç belli olmuyor.

Hocam korkutmayın yahu N11 satıcısını yazdım söyle cevaplar aldım sizce nasıl sonuçlanır aşırı leş bir hissiyat verdi klavye bana.

1721329607491.png

1721329653559.png

1721329582806.png

Keyiflerine göre bu kullanılmış şöyle böyle cart curt derler almazlar. En iyisi Amazon sorgusuz sualsiz iade yapıyor.

Hocam Huntsman'larin dışında koruma ambalajı yok içindeki ambalajda yırtmalı değil açıp kapanıyor.

Size muhtemelen çakma ürün satılmış, eğer satıcı N11 değilse ne olacağı belli olmaz, THH'ye kadar yolu var maalesef.
Başıma gelmişti akıllı bileklik için 1.5 ay beklemiştim, N11 Marteknoloji satıcı fatura göndermedi ve ürün kusurlu geldi
İsterseniz konuya göz atabilirsiniz.
yok hocam mağaza direkt n11 iadem olur mu?
1721330142548.png

Hocam Huntsman'larin dışında koruma ambalajı yok içindeki ambalajda yırtmalı değil açıp kapanıyor.

Yok hocam mağaza direkt N11 iadem olur mu? Eki Görüntüle 2257080

Muhtemelen iade alırlar, klavyenin ışıklarını beğenmemize şaşırdım Chroma RGB gerçekten çok başarılıdır ama bilmiyorum.
Her neyse dediğim gibi N11 sattığından dolayı muhtemelen iade alırlar, almazlarsa kolay gelsin maalesef uğraşırsınız bir süre.

Muhtemelen iade alırlar, klavyenin ışıklarını beğenmemize şaşırdım Chroma RGB gerçekten çok başarılıdır ama bilmiyorum.
Her neyse dediğim gibi N11 sattığından dolayı muhtemelen iade alırlar, almazlarsa kolay gelsin maalesef uğraşırsınız bir süre.

Hocam elimdeki Redragon bile daha canlı neyse konu o değil de hocam N11 bu kadar kötü mü ya ben korkmaya başladım klavye elimde kalacak diye.

@cumali_032 hocam zamanında o kadar yardım ettiniz şimdi de bir baksanız olur mu?

Son düzenleme:
Hocam elimdeki Redragon bile daha canlı neyse konu o değil de hocam N11 bu kadar kötü mü ya ben korkmaya başladım klavye elimde kalacak diye.

@cumali_032 hocam zamanında o kadar yardım ettiniz şimdi de bir baksanız olur mu?
Tabii.

Hocam ben n11'den alışveriş yapmamaya dikkat ediyorum. Ambalajı açılmış bir ürün olunca kafayı yiyorlar, asla geri iade almıyorlar.
Size muhtemelen çakma ürün satılmış, eğer satıcı N11 değilse ne olacağı belli olmaz, THH'ye kadar yolu var maalesef.
Başıma gelmişti akıllı bileklik için 1.5 ay beklemiştim, N11 Marteknoloji satıcı fatura göndermedi ve ürün kusurlu geldi
İsterseniz konuya göz atabilirsiniz.
Çakma ürün? Bunu bir teyit edelim o zaman. @Froxy7 klavyeyi hala kullanıyorsanız, razer softwaresini indirebilirsiniz.

Tabii.

Hocam ben N11'den alışveriş yapmamaya dikkat ediyorum. Ambalajı açılmış bir ürün olunca kafayı yiyorlar, asla iade almıyorlar.

Çakma ürün? Bunu bir teyit edelim o zaman. @Froxy7 klavyeyi hala kullanıyorsanız, Razer softwaresini indirebilirsiniz.

Synapse kurdum hocam ürünü gördü ama ışık kalitesini beğenmedim. Hocam almazlar mı şimdi? N11'e sordum yukarıdaki cevapları gördünüz paketi açtım yazdığım halde ürünün yeniden satılabilirliği bozulmadıkça alırız yazdı ürünü olduğu gibi koydum.

Synapse kurdum hocam ürünü gördü ama ışık kalitesini beğenmedim. Hocam almazlar mı şimdi? N11'e sordum yukarıdaki cevapları gördünüz paketi açtım yazdığım halde ürünün yeniden satılabilirliği bozulmadıkça alırız yazdı ürünü olduğu gibi koydum.

Ürüne herhangi bir zararda vermedim beğenmediğim bir şeyi kim kullanmak ister ki hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı