Nagas Power Suplay nasıldır ?

Ya arkadaş farklı bişey söylüyor.Ş imdi sende farklı bişey söylüyorsun yani bu güç kaynağı kötü mü ,kullanılmaz mı, patlar mı en uygun söylenebilecek buna cevap ne ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir güç kaynağının verimlilik degeri ne kadar yüksek ise bu o kadar kaliteli bileşenler kullanılmış demektir. Ben açıkcası pek marka takıntısı olmayan bir insanım. Nagas 300W %80 verimli güç kaynağı 12V kanalından 230W veriyor. Bu gayet güzel bir değer. Ben bir bileşen satın alırken üzerinde basılı olan marka logosuna değil teknik özelliklerine göre satın alıyorum.

@Hugues de Payen. Bence arkadaş yanlış bilgi verdi. Bir sorun yok bence. Çakma olduğu falan da yok. Bu arada yazım kurallarına dikkat edin. Değil diye yazılır.
Bir güç kaynağının verimlilik degeri ne kadar yüksek ise bu o kadar kaliteli bileşenler kullanılmış demektir. Ben açıkcası pek marka takıntısı olmayan bir insanım. Nagas 300W %80 verimli güç kaynağı 12V kanalından 230W veriyor. Bu gayet güzel bir değer. Ben bir bileşen satın alırken üzerinde basılı olan marka logosuna değil teknik özelliklerine göre satın alıyorum.
Bak ne güzel söyledin. Bu 80+ sertifikasının verildiği yerin linklerini paylaştım. Orda böyle bir psu yok. Bundaki 80+ logosu çakmadır, sahtedir. Tıpkı everest ve frisby psularda olduğu gibi.

Teşekkürler. Bide uygun fiyatlı toplama rehberindeki gibi bende toplayacağım ama ekran kartı 750 ti strix yerine asus radeon r7 265 cu2 kullanıcam. Aaşağı yukarı en fazla 150w harcıyor bu psu ona yeter mi sizce? Onlar 420 watt kullanmıslardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı