Nagas Power Suplay nasıldır ?

Arkadaşlar bana bir kasa + içinde 500watt psu olan uyugun fiyatlı bir kasa lazım. Link atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyler birşey biliyoruz ki konuşuyoruz. 80+ plus sertifikalı psular arasında nagas diye bir psu yoktur. Aopen markasının nagas isimli bir modeli vardır.
Ecova Plug Load Solutions
Bu linkten kontrol edebilirsiniz. 80+ sertifikaları burdan verilir. Burda olmayan bütün psular çakma sertifikaya sahiptir. Yani everest, firsby ve bu nagas denen marka yerli firmalar tarafından çinde ürettirilip buraya getiriliyor.
http://www.aopen.com/turkey/shop/aopen-products/categories/power
Bu da orjinal Aopen nagas psuların linki. Bi zhmet karşılaştırın.

Aopen Nagas Ao500 verdiginiz linklerde mevcut ve recep beyde bu Psu'yu kullanmakta. Konuyu açan arkadaş bu Psu'yu alabilir bence, fiyatida 120 tl civari. +80 Bronze sertifikasi mevcut.

Bende gtx970 / gtx 980 sistemde kullanmayı düşünüyorum, umarım yeter ?

Arkadaş hakı beyler o nagas , aopen nagas değil . Ama bu kalitesizdir , hemen bozulur demek değildir. Garantisi varsa alabilirsiniz bence ama bilindik marka almakta her zaman fayda var.

Şimdi benim de kafam karıştı. Recep Beyin videosunda 80+ plus deniliyor. Fakat şu linkte 80+ Bronze yazıyor:

Aopen AO500 Power Supply

Model olarak Aopen AO500 Power Supply yazmışlar fakat sayfanın aşağısında Marka Nagas diyor ???

İnternet sitelerinde de 80+ Bronze yazmakta:

AOPEN Products - Power Supplies

Anlayan var mı bu durumu ? Kalitesiz olanını almayalım yanlışlıkla.

edit: Burada Plus derken (+) işareti mi kastediliyor. 80 Plus Bronze oluyor o zaman. Fakat marka olarak neden Nagas yazıyor kafam karıştı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı