Müco bey
Hectopat
Sus hocam başımıza iş alacağız.Ne güzel işte hocam, tabanca kılıfından çıkıyor.![]()

Sus hocam başımıza iş alacağız.Ne güzel işte hocam, tabanca kılıfından çıkıyor.![]()
Hocam sizde kafa yapmış işte, ne olduğunu yanlış hatırlıyorsunuzKardeşim benim narkoz neden akşamına çıktı? Alakası yokmuş 12 ekimde ağır bir operasyon geçirdim herhalde o da ben değildim. Karşı odada kız burnunu yaptırmıştı o da o gece istifra etmişti narkozu öğürme seslerini duyuyordum.
Yok hocam yok kafa yapsa bizimkiler videoya alır rezil eder yıllarca dalga geçerlerdiHocam sizde kafa yapmış işte, ne olduğunu yanlış hatırlıyorsunuz![]()
Bizim arkadaş narkozun etkisi ile Honda vtec olmuştu..Yok hocam yok kafa yapsa bizimkiler videoya alır rezil eder yıllarca dalga geçerlerdi![]()
Peki hocam bu burun içerisine baktığı ve s aletleri temizliyorlar mı?Bazen sol omzunuzu sıkar hemşire yada dokunma duyusuna aşırı tepki veren uzuvlara, uzuvlardaki bölgelere değişik temas ederek uyandırırlar sizi.
Tıbb çok professional ve çok iyi çalışıyorlar. Her şeyin uzmanı var. İnanılmaz yaBazen sol omzunuzu sıkar hemşire yada dokunma duyusuna aşırı tepki veren uzuvlara, uzuvlardaki bölgelere değişik temas ederek uyandırırlar sizi.
Bana öyle bir şey takmadılar hiç. 08.00'de ameliyata girdim. Narkoz verdiler 10'a kadar say dediler. 9 dedim gözümü kapattım 8 diyecekken çok başka bir odada gözümü açtım. Saat ise 15.00 falandı.Peki hocam bu burun içerisine baktığı ve s aletleri temizliyorlar mı?
Başkasına baktıkları ile bakmayırlar her halde
Tıbb çok professional ve çok iyi çalışıyorlar. Her şeyin uzmanı var. İnanılmaz ya![]()
Ben o kadar kısa sürede bayılmadım. Ameliyata girerken banada say dediler, 2'ye kadar geldim hala zihin açık. Doktor falan tedirgin oldu "ne oluyor olum" tiplemesinde. 2'den sonrasını hatırlamıyorum amaBana öyle bir şey takmadılar hiç. 08.00'de ameliyata girdim. Narkoz verdiler 10'a kadar say dediler. 9 dedim gözümü kapattım 8 diyecekken çok başka bir odada gözümü açtım. Saat ise 15.00 falandı.
O acı anında sövdüğüm kadar hayatımda sövmemişimdir.sonra narkoz bitince acıyı veya ağrıyı hissetmeye devam ederseniz ne dediğimi anlarsınız.
Narkoz sonrası burunda ağrılar şiddetli ağrır mı?O acı anında sövdüğüm kadar hayatımda sövmemişimdir.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.