NASA, Mars'ta Helikopter Uçurmayı Planlıyor

Ne yakacak bu? Elektrik bataryaları o kadar gelişti mi? Ağır olmaz mı?
20 yılda çalışarak çözmüşlerdir umarım bunu da:) Oraya gidince akıllarına gelmez umarım:) Bence güneş enerjisi ile kendini şarj ederek uçacak orada. Yani full havada kalmayacaktır bu helikopter. Süreler halinde.
 
Benim maalesef hiç inancım yok ki keşke olsaydı.

Bir olay bu kadar net yaşansaydı arkasında bu kadar soru işareti bırakmazdı diye düşünüyorum.
 
Benim maalesef hiç inancım yok ki keşke olsaydı.

Bir olay bu kadar net yaşansaydı arkasında bu kadar soru işareti bırakmazdı diye düşünüyorum.
Net yaşansaydı derken? Daha gönderilmedi zaten. Gönderilecek. Siz sanırım Ay'a veya Mars'a gidilmediğine inanıyorsunuz anladığım kadarıyla. Aslında biraz araştırırsanız Mars'a gidiş ve Ay üerinde araştırmalarla ilgili çok fazla makale, video, resim ve kanıt bulabilirsiniz. Aşağıdaki mesajımdaki videoyu bile izlerseniz baya açıklayıcı ve birbirine tutarlı kanıtlar görebilirsiniz.
Ya aya gidildi gidilmedi tartışmaları maalesef 50.yılında bile hala devam ediyor. Açıkçası Barış Özcan da dahil oldu bu tartışmalara ve güzel bir video yapmış onu da bi' inceleyebilirsiniz. Farklı ülkelerin çektiği fotoğrafların birbirine tutarlılığını göstererek açıklamış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı