Nasıl araba kullanmayı öğrenebilirim?

One Face

Kilopat
Merhaba. Artık 18 yaşıma girdim. Kesin değil ama yakın zamanda en azından seneye kalmadan ehliyet almayı düşünüyorum durumum elverirse.
Çünkü her sene ehliyet zamlanıyor. Ama araba kullanmasını bilmiyorum. Nereden, nasıl öğrenebilirim?

Temel mantiğini oyun yükleyerek oğrenebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunu oynadiktan sonra bos arazide arac kullan. Zaten sonra surucu kursuna araba kullanarak gidersin.

Ben 26 yaşıma kadar hiç sürücü koltuğuna binmedim. Sonra ehliyet kursuna başvurdum 8 derste %100 başarı ile sınavı tamamladım. Eksiksiz ve hatasız yani. O öğrenen arkadaşların baştan yanlış öğrendikleri için tam puan alırken çok zorlanırlar. Sıfırdan bilenden kurallarıyla tam öğren yani.

Yeterli olur değil mi hocam?
Çünkü köyde bazı arkadaşlarım vardı. 15 yaşından itibaren sürmeye başlıyorlar. Öğreniyorlardı.
Öyle uzmanlık gerekitrecek bir şey değil. Değil mi?
Sürücü kursundaki dersler gayet yeterli olucaktır hocam. Uzmanlık gerektiren birşey yok zaten. Belli bir sınav güzergahı ve park şekilleri falan var. Onları öğreticekler zaten size. Sınavı geçtiniz mi tamamdır. Sonra uzmanlaşmak için trafikte pratik yaparsınız.

Eğer çalışıyorsanız çalıştığınız şirketten isteyebilirsiniz, şahsen şoförlüğümün %90'ını şirket araçlarıyla geliştirdim. En azından bir sürtme veya çarpma olsa bile şirketler gider gösterdikleri için muamma gösterebiliyor.

Sürücü kursundaki dersler gayet yeterli olucaktır hocam. Uzmanlık gerektiren birşey yok zaten. Belli bir sınav güzergahı ve park şekilleri falan var. Onları öğreticekler zaten size. Sınavı geçtiniz mi tamamdır. Sonra uzmanlaşmak için trafikte pratik yaparsınız.
Trafikte kaza yapmayalım da.😂
Bir de asıl sorun arabamızın olmaması.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı