Nasıl eğleniyorsunuz?

Değerli hocam, yapılacakları açıklıyorum.
Enstrüman satın alacak bütçeniz varsa müzikle ilgilenebilirsiniz. Güzel zaman geçirtiyor insana. Şimdi bunu aradan çıkaralım ve asıl eğlencemize gelelim.
Bilgisayarımızda tarayıcıdan YouTube adındaki siteye giriyoruz. Dinlemekten hoşlanacağımız podcast vb. bir içerik buluyoruz. Sonra bilgisayarımızın gücüne göre bir oyun belirleyip onu açıyoruz. Açılan oyunu LoL kabul edelim. Kimsenin yapmadığı, meta dışı buildler oluşturarak bunları deniyoruz. Yeni şeyler denedikçe eğleniyoruz. Böylelikle oyun içinde oyun oynamış oluyoruz. Diğer bir deyişle gerçeklikle aramıza bir değil iki katman sıva yapıyor ve tuğla örüyoruz. Böylece biraz da olsa Türkiye simülasyonundan kaçabilmiş oluyoruz.
Sevgiler.👌

Hayattan zevk alan her kim varsa, nasıl eğleniyorsunuz ve nasıl zaman geçiriyorsunuz gerçekten aklım almıyor. Refah ülkelerdeki gençler bizim yaşımızda birkaç aylık maaşlarıyla gezip tozuyorlar, hiçbiri yerinde durmuyor. Evleri bahçeli; köpekleri, tavukları var; özel günlerde cadılar bayramında, Noel'de, aileleriyle evi süslüyorlar, eğleniyorlar... Envai çeşit restoran var, istedikleri her şeyi yiyebiliyorlar. Para muhabbeti olmuyor. İkili ilişkiler iyi olduğu için çoğunun düzenli cinsel hayatı var vs. Siz nasıl eğleniyorsunuz? Mutluluğun formülü nedir? Ben hayattan gram zevk almıyorum, oyalanacak bir şey önerin.
YouTube'a bakmak, Discord üzerinden arkadaşlarım ile konuşmak, oyun oynamak, technopat forumda yardımcı olmak insanlara yardımcı olmak eğlendiriyor.

Kardeş istemezdim, ev hisseleri bölünüyor. Zaten apartmanda yaşıyoruz.

O çok sıkıntı:D. Gelir sorunumuz yok ama yine de ailem Almanya'ya keşfe gitti çalışabilmek için. Neyse ki geleceğim çoktan belirlendi. Rahatım yani. Ama yine de evde küçük süper Mario'ların dolaşması eğlenceli:D

Bir paket kabuklu fıstık alıp tek seferde hepsinin kabuğunu soyup daha sonra yerken kendinize şölen yaşatabilirsiniz. Şahsen ben böyle yapıyorum.

Bir paket kabuklu fıstık alıp tek seferde hepsinin kabuğunu soyup daha sonra yerken kendinize şölen yaşatabilirsiniz. Şahsen ben böyle yapıyorum.

250 gramı 15 TL, birasız yemem zaten ben onu. Böyle bir şey yapsam 30-40 TL'yi gözden çıkarmam gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı