Nasıl eğleniyorsunuz?

Hocam YouTube kanalınız var mı? Ve fnf videoları mı çekiyorsunuz? Eğer öyleyse sizi tanıyorum :D

FNF videoları dışında her şeyi çekiyordum. Sınavdan sonra modların oynanış videolarını çekmeyi düşünüyorum.

Eğlenmiyorum.
1624388608690.png

Bi' bu var.

Hayattan zevk alan her kim varsa, nasıl eğleniyorsunuz ve nasıl zaman geçiriyorsunuz gerçekten aklım almıyor. Refah ülkelerdeki gençler bizim yaşımızda birkaç aylık maaşlarıyla gezip tozuyorlar, hiçbiri yerinde durmuyor. Evleri bahçeli; köpekleri, tavukları var; özel günlerde cadılar bayramında, Noel'de, aileleriyle evi süslüyorlar, eğleniyorlar... Envai çeşit restoran var, istedikleri her şeyi yiyebiliyorlar. Para muhabbeti olmuyor. İkili ilişkiler iyi olduğu için çoğunun düzenli cinsel hayatı var vs. Siz nasıl eğleniyorsunuz? Mutluluğun formülü nedir? Ben hayattan gram zevk almıyorum, oyalanacak bir şey önerin.

Ders çalışarak, kitap okuyarak, Forumda gezerek, müzik dinleyerek, sohbet ederek, video izleyerek ve dahası...

Yaşadığın yere bağlı.

Ormana yakın bir yerde yaşıyorsan biraz yürüyüş.

Deniz kıyısı gezmeler ve balık tutmaca.

İstanbul da yaşıyorsan eğer imkanların az olur cünkü bu sehirde her şey para maalesef 🤠

İnternetin ve PC varsa eğer kendini geliştirebilirsin.

Youtube da kişisel gelişim kanallarına bak.

Kitap okuyorum, dizi-film izliyorum, bir de keman öğrenmeye başladım üstüne dersler falan derken gün akıp gidiyor işte. Refahı yüksek olan ülkelere bakıp bakıp kendinizi de üzmeyi bırakın hocam, sadece durum daha çekilmez hale geliyor, gerek yok elden bir şey gelmiyor nasıl olsa.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı