Yo gayet açık yazdım, dolambaç falan yok.Ooo dolambaçlı cevaplar. Bunu ben söylemiyorum. Hormonsal bir hastalık olduğunu doktorlar söylüyor.
Ve bu size bu durumun psikolojik olduğunu mu ispatladı? Mantıklı biri.Belli mi, gerçekten güleceğim yoktu.
Günümüzde ki tüm Eşcinsellik alakalı DNA araştırmaları teori şeklindedir, kanıtı ve kesinliği yoktur.
Normal.Saygı duyarım ama bu normal değil arkadaşlar normalleştirmeye çalışmayın.
Anlaşılıyor zaten.@244012 Burasıda İspanya değil kardeşim.
Alemsin hocam. Kahkaha attım sabah sabah.Yo gayet açık yazdım, dolambaç falan yok.
İnsan bir hayvan türüdür. Ve her canlı cinsel birlikteliği yaşar, cinsel birliktelikte insan aklıyla değil dürtüleri ve hormonlarıyla hareket eder. Dürtüleriyle ve hormonlarıyla hareket eden canlılar karşısındakinin cinsiyetini sorgulamaz. Her canlıda eşcinsel dürtüler mevcuttur, ama sadece insanın toplumsal baskısı olduğu için, doğada bunu hastalıkmış gibi algılayan en düşük zekalı canlı da insandır.
Normal değil. Böyle bir şey yoktu Türkiye de. Yapanı örnek olanı öldürüyördular eskiden. Tarih böyleydi. Normal değil dini at kenara istersen ama genede normal değil bu. Sabah akşam Netflix dizileri izleyip etkisinde kalan ergenin lafları bunlar sadece. Böyle bir şey normal değil. Doğal değil böyle bir cinsiyet yok. Bu işin ortası yok ya kadınsın ya erkeksin.Normal.
Ve bu size bu durumun psikolojik olduğunu mu ispatladı? Mantıklı biri.
Ben de bazen çok gülüyorum, insanlar olmayan şeylere inanıyorlar diye.Alemsin hocam. Kahkaha attım sabah sabah.Hala gülüyorum. Neyse, insanlar hayvandırcılara laf anlatamayacağım. Ne hallere geldik ya. Kendini hayvanlarla bir görenler bile türedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.