Nasıl eşcinsel kızın erkeklerden hoşlanması sağlanabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ooo dolambaçlı cevaplar. Bunu ben söylemiyorum. Hormonsal bir hastalık olduğunu doktorlar söylüyor.
Yo gayet açık yazdım, dolambaç falan yok.
İnsan bir hayvan türüdür. Ve her canlı cinsel birlikteliği yaşar, cinsel birliktelikte insan aklıyla değil dürtüleri ve hormonlarıyla hareket eder. Dürtüleriyle ve hormonlarıyla hareket eden canlılar karşısındakinin cinsiyetini sorgulamaz. Her canlıda eşcinsel dürtüler mevcuttur, ama sadece insanın toplumsal baskısı olduğu için, doğada bunu hastalıkmış gibi algılayan en düşük zekalı canlı da insandır.

Yo gayet açık yazdım, dolambaç falan yok.
İnsan bir hayvan türüdür. Ve her canlı cinsel birlikteliği yaşar, cinsel birliktelikte insan aklıyla değil dürtüleri ve hormonlarıyla hareket eder. Dürtüleriyle ve hormonlarıyla hareket eden canlılar karşısındakinin cinsiyetini sorgulamaz. Her canlıda eşcinsel dürtüler mevcuttur, ama sadece insanın toplumsal baskısı olduğu için, doğada bunu hastalıkmış gibi algılayan en düşük zekalı canlı da insandır.
Alemsin hocam. Kahkaha attım sabah sabah.😂 Hala gülüyorum. Neyse, insanlar hayvandırcılara laf anlatamayacağım. Ne hallere geldik ya. Kendini hayvanlarla bir görenler bile türedi. Mesela ben hayvanın bir türevi olduğum için kiminle ne yapacağıma dikkat etmiyorum, çünkü hayvanım, direkt dalıyorum 😂

Normal değil. Böyle bir şey yoktu Türkiye de. Yapanı örnek olanı öldürüyördular eskiden. Tarih böyleydi. Normal değil dini at kenara istersen ama genede normal değil bu. Sabah akşam Netflix dizileri izleyip etkisinde kalan ergenin lafları bunlar sadece. Böyle bir şey normal değil. Doğal değil böyle bir cinsiyet yok. Bu işin ortası yok ya kadınsın ya erkeksin.

Henüz bir şey yaşamamış yazmış arkadaş, anlıyorum ki yaşı küçük, yaş küçükken öyle zannetme durumları da olabiliyor. Bir şey yaşamadan veya erkekler ile bir şey yaşamadan tam olarak karar veremeyecektir. Bazı durumlarda aslında durumu normal olsa bile erğenliğin getirisi ile hayır ben eşcinselim diye inat edenler bile olabiliyor.

Alemsin hocam. Kahkaha attım sabah sabah.😂 Hala gülüyorum. Neyse, insanlar hayvandırcılara laf anlatamayacağım. Ne hallere geldik ya. Kendini hayvanlarla bir görenler bile türedi.
Ben de bazen çok gülüyorum, insanlar olmayan şeylere inanıyorlar diye. :)
Bütün teistler bana şizofrenmiş gibi geliyor. Hastalık sanırım o da değil mi? 😎 Şizofreni yani?
Bilmiyorsan söyleyeyim, insanlar memeli hayvanlar grubuna dahildir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı