Nasıl eşcinsel kızın erkeklerden hoşlanması sağlanabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belki hiç olmayacak bir şey ama onu nasıl normale döndürebilirim? Hiç cinsellik yaşadın mı diye sordum, yok dedi. Daha yaşamadan onu bu temiz haline nasıl normale döndürebilirim? Aşık olmak isteyeceğim bir kız. Sohbetimiz çok iyi.

Düşünsene gay birisi senin erkeklerden hoşlanmanı nasıl sağlayabileceğini soruyor. Empati yap aynı onun gibi düşün.

Öncelikle eşcinsellik anormal bir durum değil. Bence senin kafa yapın anormal. Soruya gelecek olursak gerçekten eşcinselse, hayır. Ama son zamanlarda bazı insanlar eşcinselliği trend olarak gördüğü için kendini farklı gösterebiliyor. Belki biseksüelse şansın vardır ama ben olsam beni "normale" döndürmeye açlışan birisinden hoşlanamazdım.
bu konuyla forumun ne kadar garip insanlarla dolu olduğunu anladım ve teknoloji hariç konuya girmem bidaha.
Bu yazım hataları ile girseniz ne olur, girmeseniz ne olur? Konu dışı kategorisine bakmak zorunlu değil.

Kardeşim isyan ediyorum artık bu nasıl bir konu burası teknoji formu tamam insanların dertlerini çözüyoruz ediyoruzda abartı artık bu kadarı. Daha demin gene yazdım boş mastürbasyon konusu. Bu modlar nasıl yayınlıyor arkadaşlar bunları?

Konu dışı yazıyor orada çok rahatsız olan başka bir foruma gidebilir.

Ya arkadaş şu normal diyip sinirlenenleri anlamıyorum neresi normal böyle durumların. İsteyen istediği şekil yaşayabilir buna kimsenin karışmaya hakkı yok ama normal diye de duyar kasmayın net anormal bir durum. Kendi çocuğu eşcinsel olsa evlatlıktan reddedecek adamlar gelmiş burda neresi anormal diye duyar kasıyor arkadaş.

Kendi çocuğu eşcinsel olsa evlatlıktan reddedecek adamlar gelmiş burda neresi anormal diye duyar kasıyor arkadaş.
Kesinlikle 😆
Kimseye karışmayız herkesin kendi hayatı ama normalde demeyin arkadaş ya. Doğada hayvanlarda eşcinsellik gördünüz mü siz hiç? Bu kesinlikle doğal ve normal bir şey değil. Ama dediğim gibi öyle olana da bir şey diyemeyiz.

Sadece teknoloji forumu olsa kategorilerde bu kadar teknoloji dışı içerik olmaz değil mi? Ayrıca konu dışı olarak açmış. Yöneticiler böyle bir kategori eklediğine göre burası sadece teknoloji forumu falan değil.
Haklısın.
Konu dışı yazıyor orada çok rahatsız olan başka bir foruma gidebilir.
Sende haklısın.

Türkiye'de eşcinselliğin bir trend olabileceğine yönelik tespitleriniz fazlasıyla komik ve maalesef temelsiz. Çevrenizden ya da sosyal medya üzerinden gördüğünüz birkaç insanı analoji malzemesi haline getirip, bu insanları her yerdeymiş gibi lanse etmeniz de bir o kadar saçma ve mantıksız.

Bunun dışında son yıllardaki araştırmaların da açıkça ortaya koyduğu üzere eşcinsellik, doğadaki farklı türlerde de gözlemlenebilen bir cinsel davranış biçimidir. Yunuslardan aslanlara kadar binlerce tür üzerinde yapılan gözlemler, eşcinselliğin evrim içerisinde yadsınamaz bir yeri olduğunu kanıtlamakta. Kaldı ki eşcinselliğin bilimsel dayanakları olmasa bile, bir davranışı, topluma ya da bir başka bireye zarar vermediği sürece "anormal" olarak adlandırmak sadece sizin her şeye karışmaya hazır, baskıcı bireyler olduğunuz izlenimini veriyor maalesef. Zira iki yetişkin bireyin kendi hür iradeleriyle aldığı bir kararı yargılamak kimsenin haddine değil.

Son olarak konunun açılmasına vesile olan soruya gelecek olursak; Hayır, eşcinsel bir bireyin cinsel yönelimini ne teoride ne de pratikte dışarıdan müdahale ile değiştirmek mümkün değildir. Zira bu yönelim ile doğmuş bir birey kişiliğini ve hayatı algılama yöntemini bu olgu üzerinden temellendirdiğinden, tıpkı bir heteroseksüelin kendini normal hissetmesi gibi, o da kendini gayet normal ve sağlıklı bir birey olarak görecek ve dolayısıyla değişmek için bir sebep bulamayacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı