Tokiler
Decipat
- Makaleler
- 1
Olabilir, detayı bilemem.Her durumda hormonel değildir.
Olabilir, detayı bilemem.Her durumda hormonel değildir.
Bence hastalık olan şey, eşcinselliği hastalık olarak gören akılda mevcuttur.Eşcinsellik normal veya doğal bir şey değil. Fıtrata ters. İnsanlar eşcinsel birlikteliğe uygun bir şekilde doğsa tamam diyeceğim. Bu bir hastalık ve tedavi edilmesi gerekiyor.
Ooo dolambaçlı cevaplar. Bunu ben söylemiyorum. Hormonsal bir hastalık olduğunu doktorlar söylüyor.Bence hastalık olan şey, eşcinselliği hastalık olarak gören akılda mevcuttur.
Açık cezaevindesin dostum. Kendi inancını ve düşünceni belirtip çoğunluğun altında kalırsan linç edilirsin.@Tokiler Kurallara uymazlarsa gerekeni moderatörler yapar ben kendi fikrimi belirttim sadece herkes bu forum sitesinde kendi fikrini söylemekte özgürdür.
Saygı duyulsa ve sevilse ne olur anlamıyorum. Ne yaptık ki?Hocam, şu kafadan artık çıkın. Bir ülkedeki insanların cinsel tercihine saygı duymayla veya sevmeyle hiçbir şey gelişmez. Açılmakla veya kapanmakla hiçbir ülke ileri gitmez, bunları sevmekle de.
Hangi doktorlar söylüyor acaba? Gittiğim hiçbir doktor öyle demedi de.Ooo dolambaçlı cevaplar. Bunu ben söylemiyorum. Hormonsal bir hastalık olduğunu doktorlar söylüyor.
Açık cezaevindesin dostum. Kendi inancını ve düşünceni belirtip çoğunluğun altında kalırsan linç edilirsin.
Yalan mı? Fıtrata uygun mu? Annen veya baban eşcinsel olsaydı sen doğabilecek miydin?Evet. Dinde böyle bir şey yokçular, fıtrara tersciler, Allah öyle isteseydi öyle yaratırcılar da geldiğine göre bana müsaade.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.