Nasıl eşcinsel kızın erkeklerden hoşlanması sağlanabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşcinsellik normal veya doğal bir şey değil. Fıtrata ters. İnsanlar eşcinsel birlikteliğe uygun bir şekilde doğsa tamam diyeceğim. Bu bir hastalık ve tedavi edilmesi gerekiyor.
Bence hastalık olan şey, eşcinselliği hastalık olarak gören akılda mevcuttur.

Evet. Dinde böyle bir şey yokçular, fıtrara tersciler, Allah öyle isteseydi öyle yaratırcılar da geldiğine göre bana müsaade.

Eşcinsellik anormal bir durum.

Freud, eşcinselliğin bir psikolojik bozulum olduğunu ancak zararlı olmadığını söylüyor. Yani doğal bir durum değil, insan doğuştan eşcinsel doğmuyor.

Psikanaliz büyükleri sayılan kişiler eşcinsellik konusunda Freud ile temel olarak aynı görüşde yani doğal bir şey değil.

Duyar kasıcam diye kendinizi aptal göstermeyin.

Düzenleme : Benzemez öyle LGBT sitelerinin yazdığı makaleleri okumaya, Tarafsız bir şekilde araştırmak gereklidir böyle konuları.

Bence hastalık olan şey, eşcinselliği hastalık olarak gören akılda mevcuttur.
Ooo dolambaçlı cevaplar. Bunu ben söylemiyorum. Hormonsal bir hastalık olduğunu doktorlar söylüyor.

@Tokiler Kurallara uymazlarsa gerekeni moderatörler yapar ben kendi fikrimi belirttim sadece herkes bu forum sitesinde kendi fikrini söylemekte özgürdür.
Açık cezaevindesin dostum. Kendi inancını ve düşünceni belirtip çoğunluğun altında kalırsan linç edilirsin.

Hocam, şu kafadan artık çıkın. Bir ülkedeki insanların cinsel tercihine saygı duymayla veya sevmeyle hiçbir şey gelişmez. Açılmakla veya kapanmakla hiçbir ülke ileri gitmez, bunları sevmekle de.
Saygı duyulsa ve sevilse ne olur anlamıyorum. Ne yaptık ki?
Ooo dolambaçlı cevaplar. Bunu ben söylemiyorum. Hormonsal bir hastalık olduğunu doktorlar söylüyor.

Açık cezaevindesin dostum. Kendi inancını ve düşünceni belirtip çoğunluğun altında kalırsan linç edilirsin.
Hangi doktorlar söylüyor acaba? Gittiğim hiçbir doktor öyle demedi de.

@ASTrieetz
Vardır değil hocam, kanıt göster ne demek yahu, sana yazdım okumadın mı yazdıklarımı? Denizatları ve bazı balık türlerini incele dedim? Sanırım okumadan cevap yazdın.
Yoo ben eşcinsel değilim, körün, tutuğumu öpüyorum. 😍
Asıl senin kanıt göstermen gerek, doğada eşcinsellik yoktur diye?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı