Nasıl hissediyorsunuz?

Planlarını yaptığım şeylerin, planlamadığım gibi gerçekleşmesi sinirimi bozuyor. Eskiden böyle değildi. Son zamanlarda bir çok şey olmaya başladı. İmkansızlar gerçekleşti. Basit şeyler zorlaştı. Yani sanırım kötü hissediyorum ama olsun erkek değil miyim toparlarım 😀

İ

Keyfim şu an bozuk. Bir şeyleri aceleye getiriyorum, aceleye getirdikce yanlış ilerliyorum. Yanlış ilerledikce aceleye getirdiğim işi düzeltmeye çalışıyorum ama zaman istiyor. Sabırlı biri için doğru bir hamle olabilir ama benim gibi sabırsız biri için zor. Bir destek bekliyorum, destek alamayınca tarafımı karıştırıyorum.

Şu anlık keyfimi düzeltmekle uğraşıyorum diyebilirim. Sorduğun için teşekkürler hocam.

İnşallah sizin için her şey iyi olur hocam ümidinizi kesmeyin.

Planlarını yaptığım şeylerin, planlamadığım gibi gerçekleşmesi sinirimi bozuyor. Eskiden böyle değildi. Son zamanlarda bir çok şey olmaya başladı. İmkansızlar gerçekleşti. Basit şeyler zorlaştı. Yani sanırım kötü hissediyorum ama olsun erkek değil miyim toparlarım 😀
Aynen hocam bendede aynısı hayat şaşırtır hep zaten derler ya 😅

Vallahi soğuk şeyler hasta etmez diyenlerde var hasta eder diyende var hocam. Hangisine inansam bilmiyorum 😅
Hocam dozu kacırınca bademcik kızarıyormus onu farkettim 😅

Boğazıma birşey takıldı sandım acile gidicektim sonra bi saglıkocagına bakayım dedim farenjit dedi bi rahatladım yinede

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı