3 öğün yemek yiyip bir 1500 kalori alabilen kişi Youtube a çıksın dünya para kazanır. Öğün başı 500 kalori demektir bu bütün gün yoğurt-ot yemesi lazım o arkadaşın yanında da bazen et yağsız.
3 öğün yemek yiyip bir 1500 kalori alabilen kişi Youtube a çıksın dünya para kazanır. Öğün başı 500 kalori demektir bu bütün gün yoğurt-ot yemesi lazım o arkadaşın yanında da bazen et yağsız.
Ona bakarak diyorsan sen hayatında ne diyetisyen tanıdığın olmuştur ne de besinlerin içerik değerine bakmışsındır orada kasıt edilenle senin dediğinin uzaktan yakından alakası yok. Neyse ben burada kapatayım 3 öğün yiyen ve anormal olmayan, insan olduğu kanıtlanan, aşırı zayıf ve az üstelik dışarıda yemek yemeyen bir insanın 1500 kalori almasına imkan yoktur.
Bu attığın ssteki kalori hesabı eğer o kilodaysan aldığın minimum kalori günümüz sorunu zaten fazla kalorili beslenme. Sen akşam yemeğinde yağsız biftek mi yiyorsun salatayla ekmeksiz neyin kalorisi bu 2000 kalori. Bu millet makarna ekmek yiyor tek öğünde çikolata kola ne varsa tüketiyor sence 2000 kalori mi kalıyor buKaynak gösterebilir misiniz? Bir insan 3 öğün yiyerek ortalama 1500-2500 kalori alır. İki katını değil.
Eki Görüntüle 2364518
Kardeşim doktor, kuzenlerimin %70'i de doktor.Ona bakarak diyorsan sen hayatında ne diyetisyen tanıdığın olmuştur ne de besinlerin içerik değerine bakmışsındır orada kasıt edilenle senin dediğinin uzaktan yakından alakası yok.
Tamam siz uzmansınız. Diyetisyenden de doktordan da iyi biliyorsunuz. Engelliyorum.Bu attığın ssteki kalori hesabı eğer o kilodaysan aldığın minimum kalori günümüz sorunu zaten fazla kalorili beslenme. Sen akşam yemeğinde yağsız biftek mi yiyorsun salatayla ekmeksiz neyin kalorisi bu 2000 kalori. Bu millet makarna ekmek yiyor tek öğünde çikolata kola ne varsa tüketiyor sence 2000 kalori mi kalıyor bu![]()
Eski sevgilim diyetisyen, en yakın 5 arkadaşımın 4 ü doktor. Annem, babam ve ben de dönemsel olarak diyetisyene gittik gerçi önemi yok dediğin o kadar alakasız bir şey ki hayatında diyetisyenliği duymayan bile 1500 kalori alır 3 öğünde diyemez sanırım genç bir arkadaşsın de iddia etme hiç değilse bak sorun burada fikrin değil abim diyetisyen-kuzenlerim doktor ne yani bu senin bildiğin ve onlara sorduğun anlamına mı geliyor??Kardeşim doktor, kuzenlerimin %70'i de doktor.
Tamam siz uzmansınız. Diyetisyenden de doktordan da iyi biliyorsunuz. Engelliyorum.
Kardeşim doktor, kuzenlerimin %70'i de doktor.
Tamam siz uzmansınız. Diyetisyenden de doktordan da iyi biliyorsunuz. Engelliyorum.
İddia etmiyor zaten benEski sevgilim diyetisyen, en yakın 5 arkadaşımın 4 ü doktor. Annem, babam ve ben de dönemsel olarak diyetisyene gittik gerçi önemi yok dediğin o kadar alakasız bir şey ki hayatında diyetisyenliği duymayan bile 1500 kalori alır 3 öğünde diyemez sanırım genç bir arkadaşsın de iddia etme hiç değilse bak sorun burada fikrin değil abim diyetisyen-kuzenlerim doktor ne yani bu senin bildiğin ve onlara sorduğun anlamına mı geliyor??
3 öğün yiyen ve anormal olmayan, insan olduğu kanıtlanan, aşırı zayıf ve az üstelik dışarıda yemek yemeyen bir insanın 1500 kalori almasına imkan yoktur.
Komik de işte ne desem yanlış anlaşılacak milleti kırmak da istemiyorum haliyle alttan anlatmaya çalıştım ben. Bir tane dürüm yese canı çekip geçmiş olsun 2 gün gitti o arkadaş için o mantıkla.Beslenme bilinci için uzman olmaya gerek yok. karbonhidrat proteinin tanımını falan öğren bir de ilkokul okumuş ol yeterli.
İddia etmiyor zaten bennormal bir insan 4000 kalori alırdiyorum arkadaş internetten fotoğraf atıyor. Canın çekse markete gidip 1 adet çikolata cips tarzı bir şey alsan 2000 kalori aldın zaten vücuduna, 4000 kaloriyi fazla zannetti bir de savunuyor o komik geldi.
Bak genç dostum internetten şu kaç kalori diye hesaplamak ile olmuyor alakası yok dediğinin ben sana diyeyim onları baz A-L-M-AGörebileceğin gibi fast food yiyerek bile 1500 kaloriyi tutturabilirsin. Ki benim yaptığım da buydu.
Eki Görüntüle 2364530
Komik de işte ne desem yanlış anlaşılacak milleti kırmak da istemiyorum haliyle alttan anlatmaya çalıştım ben. Bir tane dürüm yese canı çekip geçmiş olsun 2 gün gitti o arkadaş için o mantıkla.
Bak genç dostum internetten şu kaç kalori diye hesaplamak ile olmuyor alakası yok dediğinin ben sana diyeyim onları baz A-L-M-A
Farkındaysanız ben söylediklerimi kanıtlıyorum ama siz havada kalan 4000 kaloriyi daha kanıtlamadınız.
Eki Görüntüle 2364531
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.