Severek ve sevilerek. Başka türlü olamazsın. İstersen milyoner ol.Paradan ve başarıdan bağımsız (bu ikisine çabalıyorum halihazırda) nasıl mutlu olurum?
Paradan ve başarıdan bağımsız (bu ikisine çabalıyorum halihazırda) nasıl mutlu olurum?
Severek ve sevilerek. Başka türlü olamazsın. İstersen milyoner ol.
Dopamin salgıla. Basit mutluluklardna bahsediyorsan bilgisayarla ilgilen. Örneğin istediğim oyun indirime girer çok mutlu olurum. Kısa vadede dopamin salgılanmış olur. Dışarı çıkmak, gezmek, bilgisayar oyunu oynamak, arkadaş edinmek bunlarla mutlu olursun. He bunları da hemen dopamin zannetme. Kendini çok da dopamine odaklı ilerleme. Hayatı yaşamaya çalış.Paradan ve başarıdan bağımsız (bu ikisine çabalıyorum halihazırda) nasıl mutlu olurum?
Alakasi bile yok. Para olmadan mutlu olunmaz ama sadece parayla da olunmaz. Git etrafinda kimse olmadan milyarder ol mutlu olur musun görürüz.Sen hele milyoner al hayatta para ile neler neler var. Para zaman dahil her şeyi satın alır. Hayal gücünün ötesinde o kadar çok şey var ki para ile olacak bu genellemeyi tamamen kınıyorum.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.