Nasıl yakışıklı olabilirim?

• Konuyu başlatan 840588
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 3.176
Saçlarını uzat ve saçlarını yanlar, arkalar dahi kısa tutma. Fiziğinin iyi olmasına dikkat et bunun için spora yazıl. Bunun haricinde yapman gereken pek de fazla bir şey yok.

Daha ergenliğe yeni girmişsin neredeyse yüz hatların oturmamış 17 18'den sonra değişir kilo olmamaya özen göster suratın yağlı olursa kötü durur.

Direk konuya gireceğim. Çirkinim, hem de aşırı derecede. Her bir tarafim ayrı kötü. Ne yapsam olmuyor. Gözlerim çok büyük, burnum aşırı büyük ve yamuk, cildimde çok bir sıkıntı yok ama 15 yaşında olduğumdan dolayı çok ufak tefek sivilce olacak elbette ama diğerleri gibi aşırı kırmızı sivilce vs yok, kulağım kepçe, saçım çok kısa vs.

Ne olur en azından bir öneri verin ne yapmalıyım diye. Önceki zamanlarda açılan neredeyse tüm konuları okudum bununla ilgili ve hepsini uygulamaya çalışıyorum ama nafile. Liseye yeni geçtim, sınıfta ders işlerken kimsenin suratına bakamıyorum.

Saçımı yeni kestirdim, ben de böyle yanları sıfır üstü kısa yapmak istemezdim ama ailem zorluyorlar beni, ne zaman saçımı biraz uzun bıraksam beni tekrar zorla berbere götürüp kısaltıyrolar.

Uzun lafın kısası bu sorunuma bir çareniz var mı ya da öneriniz?

Öncelikle kendine çirkin dememelisin öz güvenli ol. Sivilceleri vb dert etme ergenlik dönemindesin normal, burun için estetik olabilirsin tabii 18 yaşından sonra. Kulaklar içinde saçını fazla kısa kesme, saçın uzun olursa kulakların fazla belli etmez.

15 yaşında yapılacak şeyler sadece giyimini iyi yaparsın ve saçını iyi yaparsın şu an kendini çirkin görebilirsin ama ileride iyi de olabilirsin yüzün tam oturmadı.

Esnetik yaptırman gerekiyor ama değecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı