Reis_Ndombele
Hectopat
"Baklava" yapabilirsiniz 
Usta bende öyle düşünüyorum da çevremdeki kızların geneli sadece tipe bakıp tanımak bile istemiyor. Umarım hepiniz doğru kişiyi bulursunuz...Biri eğer senin tipin için seni sevecekse boşver sevmesin seni seven kişi dünya çirkini de olsan seni yakışıklı bulur yaşın kaç bilmiyorum küçüksen eğer yaşın büyüyünce ne demek istediğimi anlarsın.Bende 14-15 yaşındayken kızdan hoşlanınca çok güzel gelirdi soğuyunca bu ne tipsizmiş derdim şuan 21 yaşındayım 2 senelik ilişkim var emin ol tip hiçbir şey önemli olan huy ve anlaşmak.
Nasıl olunur biliyor musun? Anlatıyım hemen. Bir bardak alıyorsun eline içine limonlu soda, Zencefil, Sarımsak, birazda baharat katıyorsun. Fazla kaçırma baharatını ama. Sonra gece yatmadan önce Üç Kulhü Bir Elham okuyorsun. Sabah uyandığında yakışıklısın. Ama gizli taktik okuduktan sonra söyle sileceğim yazıyı.Yakışıklı olmadığım için hiç kızlara açılamadım. Benimle takılan kızlar genellikle güvenilir biri ve komik olduğum için benimle takılıyor. Annem babam dışında kimse beni yakışıklı bulmuyor.
Erkek arkadaşlarım bana genelde yakışıklısın der. Çünkü onlar bendende tipsizYakışıklı olmadığını nereden biliyorsun? Gidip samimi olduğun erkek bir arkadaşına söylediysen komik cevaplar alman çok normal. Samimi olmadığın insana zaten sorma. Diyorsun ki ben harbi tipsizim yapabileceğin en iyi şey bakımlı olmak gibi duruyor zira genler tipi belirliyor diye biliyorum.
Hocam yaptım içtim ishal oldum sorun olur mu?Nasıl olunur biliyor musun? Anlatıyım hemen. Bir bardak alıyorsun eline içine limonlu soda, Zencefil, Sarımsak, birazda baharat katıyorsun. Fazla kaçırma baharatını ama. Sonra gece yatmadan önce Üç Kulhü Bir Elham okuyorsun. Sabah uyandığında yakışıklısın. Ama gizli taktik okuduktan sonra söyle sileceğim yazıyı.
Arkadaşın dediğini gerçekten yaptın mı?Hocam yaptım içtim ishal oldum sorun olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.