Nasıl Zayıflayabilirim?

Daha fazla  
Arkadaşlar, şimdi ben 13 yaşındayım ama kilo inanılmaz derece yüksek. 72.1 kilom var, bir an önce 30 ve 40 olmak istiyorum. Ama bunu nasıl yapıcağımı bilmiyorum. Bu yüzden sizin gibi değerli insanlara soruyorum. (y)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim bende 13 yaşındayım boyum 174 cm 71 kiloyum bence normal etlerin sarkmadıkça sıkıntı yok öyle çok cılız olmakda iyi birşey değil emin ol.

Dalga mı geçiyorsunuz 13 yaşında 174 cm boy mu olur? Ben 13 yaşındayken boyum 150 cm ancak vardı. Şu an 185. Yani senin boyunun o kadar olması imkansız.

İmkansız mı? Sen vitaminsizsen başkaları da mı öyle olmak zorunda. Ben 13 yaşındayken boyum 178 cm idi. Şimdi 15 yaşındayım boyum 1.82. Sen kısasın diye herkesi kısa sanma.

Kardeşim ben şuan lise 1 im 15 yaşında 177 cm 59 kiloyum. Sans şöyle dicem 30-40 kilo olursan kaburgalarının arası görünür abartma istersen. 13-18 yaşında bir erkek minimum 55 kilo olmalı daha aşşası afrıkalılara benzersin. Bak ben askeri lise sınavına katıldım ve bizim boy-kiloyu ölçtüler ve zayıfmıyım fazlam mı var nasıl anlıyorlar biliyormusun. Boyunun son iki harfinin minimum 15 maksimum 5 fazlası anladın mı eğer 16 ve üstü ise çok zayıfsın 6 ve üstü isen şişmansın. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Not: Asketi lise sınavında gözden elendim :(

Kardeş, ilk olarak 2 hafta boyunca günlük en az 3 litre su iç. Bu vücuttaki ödemini atacaktır. Sonra diyetisyene gidebilme şansın varsa git, sakın kaçırma bu şansı. Ben 13 yaşındayım, 170 cm ve de 90 kilo idim. Öncelikle bu ödemi attım ve 87-86.7 aralarında oldum. Baktım ne kadar az yesem de kontrol etsem de veremiyorum. ( Kişiden kişiye göre değişebilir. ) Gittim diyetisyene . ( Öyle hemen dur şuna gireyim değil, öncelikle araştır.) 1 ay boyunca YAĞ'dan bak yağ, su veya efendime söyleyeyim kastan değil yağdan tam 4 kilo verdim . Ve de ayda 3 cm uzadım. Şuan 8.sınıfım, 1.73 cm'yim 78 kg'yim. ( Kilo vermenin ilk haftalarında kilo verme işlemi hızlıdır o yüzden ama sonra giderek yavaşlar ve vücut hareket ister. ) Göbek kalmadı ya :D. Gelen geçen bu değişimi soruyor. Çok güzel bir şey bu. Kendine olan özgüvenin artıyor. Ben şu parklardaki maymun gibi tırmanma aleti var ya ona asılırdım ve hemen yere düşerdim, şimdi kapıya bile tırmanıyorum. Kilo verdikçe zaten vücudun da rahatlıyor. Zaten kilo verince çok belli oluyor. Bana en az 20 kişi sordu kilo mu verdin diye. Soranların 9'kız, 6'sı erkek, 1' müdür yardımcısı, 3'ü öğretmen, biri de okuldaki görevli. Yüzünün yapısı ortaya çıkıyor. Çok güzel oluyor ya .
Özeti : Su iç, hareket yap, diyetisyene git.

Höşşş. 13 yaşında 1.70 boy nedir kardeşim ? Sizi hormonla mı beslediler ?

Ayrıca kilo vermek için ilk olarak fazla yemek yemeyi durduracaksın. Ve her gün düzenli olarak yürüyüş yapacaksın. Uzun vadede kilo verebilirsin.

Höşşş. 13 yaşında 1.70 boy nedir kardeşim ? Sizi hormonla mı beslediler ?

Ayrıca kilo vermek için ilk olarak fazla yemek yemeyi durduracaksın. Ve her gün düzenli olarak yürüyüş yapacaksın. Uzun vadede kilo verebilirsin.
1.86 cm olan arkadaşım var o da 13 yaşında :D Küçüklükten beri basketbol oynar.

Birde şunu söyleyeyim, 30-40 kilo olamazsın . Vücudundaki yağ oranı bellidir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı