Nasıl Zayıflayabilirim?

13 yaşında 186cm boyu olan arkadaşla beni tanıştırabilir misiniz? Yalanın da bir haddi hesabı olur yahu :)
Hocam lise 1. sınıflarda 1.87 boyu olan bir eleman var bizim okulda. Lise 1, 14 yaşında işte. Ama tek bi tane değil,1.70 üzeri nerden baksan 10 kişi var erkeklerde :D Zayıflama konusunda yüzmeye git boyun uzar ama etkilidir. Basket falanda oynayabilirsin ama yine boyun uzar :D

Bende 1,5 ay önce 97 kiloydum önce diyetisyene gittim abur cubur yemeyi bıraktım günlük yürüyüşe başladım sonra bi arkadaşımın tavsiyesi ile skinnypasta diye bi ürünü denedim bu beni günlük olarak tok tutmaya başladı aşırı bi yeme alışkanlığımdan sonunda kurtuldum seninde benim gibi fazla yeme gibi sorunun varsa skinnypastayı bi araştır derim şuan 86 ya düştüm ve 80 olana kadar devam :)

Oha sizdeki boy ne öyle ben Lise 1'e giderken 1.69-1.70 boyunda felandım simdi 1.88-1.90 felanım hastalık felan olmasın sizde abartı bir boya sahipsiniz kısa boylu arkadaşlara ileride seri bir şekilde uzamaktasınız

Gökdelenmisiniz yahu? tamam boyu uzun olanın kilosuda fazla olurda okadarda olmaz be kardeşim benim sınıfımmı zayıf kalmış anlamadım? şırıngayla hormonmu basıyolar size hergün?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı