Nasılsınız? Hayat nasıl?

Anladım hocam bu sizin için önemli gelmeyebilir ama ciddiyim bu konuda bu çok şey ifade edecek sizin için gelecekte. Kimse "amlele" olmak için çalışmıyor. Ders çalışmak ilk başta sıkıcı gelebilir ama zamanla alışkanlık haline getirebilirsin. İlk başlarda 45 dakika ila 1saat ders çalış. Bu süreyi her gün artır. Okuldan gelince ders çalışmak istemiyorsan 3 saat sonra çalış o zaman başla. Kendine haftada bir tatil günü ayarla ve bu tatil gününde hiç ders çalışma istediğini yap. Emin ol çok önemli bir şey bu çok pişman olursun ileride. Düşündüğüm için yazdım seni.

Öyle bir şey olursa evinize baskın yaparım ve size zorla baklavanın Yunan tatlısı olduğuna ikna etmeye çalışırım. Derdin nedir ustam? Böyle düşüncelere takılma canım.

Hakkari yüksekova gelirken keleş getirmeyi unutmayın.

Ahiret'e inanmasam benim de yakında böyle olacak.

Ben inanıyorum o yüzden arabanın bana gelip çarpmasını bekliyorum.

Bakın, kimsenin hayatı kusursuz değil. İllaki bu tür kötü dönemlerden geçiyor herkes. Aile baskısı çok fazla çeken var. Geçmiş olsun hu arada olabilir o tür hastalıklar merak etmeyin sağlığınıza kavuşursunuz son olarak, zeka kısmını dert etmeyin çünkü önemli olan YKS. YKS için iyi bir not tutturun bu kadar zekiyseniz. Okuyun bir geleceğiniz olsun bence. Size kalmış tabii ki.

Yine yaptım yapacağımı milleti güldürüyorum ama benim bu asık surat gülmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…