Nasılsınız? Hayat nasıl?

Hocam her dersten 2 kere sınav oldum bu yıl bir kere bile oturup çalışmadım, derslerde de uyuyorum zaten. Ama güzel düşünceniz için teşekkür ederim.

Not: Bilgisayar yeni değil, benim zaten ama kardeşlerimin odasındaydı. Onun bahanesiyle odama internet kablosu çektim resmen tesisat gibi ve setup kurdum :D

Anladım 😂😋 hocam bu sizin için önemli gelmeyebilir ama ciddiyim bu konuda bu çok şey ifade edecek sizin için gelecekte. Kimse "amlele" olmak için çalışmıyor. Ders çalışmak ilk başta sıkıcı gelebilir ama zamanla alışkanlık haline getirebilirsin. İlk başlarda 45 dakika ila 1saat ders çalış. Bu süreyi her gün artır. Okuldan gelince ders çalışmak istemiyorsan 3 saat sonra çalış o zaman başla. Kendine haftada bir tatil günü ayarla ve bu tatil gününde hiç ders çalışma istediğini yap. Emin ol çok önemli bir şey bu çok pişman olursun ileride. Düşündüğüm için yazdım seni.

Hayatı sorguluyorum galiba yakında aranızda olmayacağım.

Öyle bir şey olursa evinize baskın yaparım ve size zorla baklavanın Yunan tatlısı olduğuna ikna etmeye çalışırım. Derdin nedir ustam? Böyle düşüncelere takılma canım.

Öyle bir şey olursa evinize baskın yaparım ve size zorla baklavanın Yunan tatlısı olduğuna ikna etmeye çalışırım. Derdin nedir ustam? Böyle düşüncelere takılma canım.

Hakkari yüksekova gelirken keleş getirmeyi unutmayın.

Ahiret'e inanmasam benim de yakında böyle olacak.

Ben inanıyorum o yüzden arabanın bana gelip çarpmasını bekliyorum.

Yüksek zeka çıktım, okuluna göndermediler. Fen lisesindeydim hocalar berbat, okul uzak ve sözlüleri saçma giriyorlar(100 aldığım matematikten 60 sözlü) diye özele geçmek istedim bütçe olmasına rağmen göndermediler. Anadolu'nun ortamını biliyorum hiç katlanamam. AÖL'e geçmek istedim 1 yıl boyunca geçirtmediler sonra AÖL kapandı konuyu şansızlığa getirdiler. 7 tane geçmek için bahane bulmuştum şansa spor lisansından geçtim. Bu saçmalık için 1 aya yakın zaman kaybettim. Sonra iyi huylu tümör çıktı, migren, tansiyon vs. vs. Böyle gidiyor boş boş zaman kaybettim. Çalıştığımı da unuttum 5 ay kaldı ya mezuna bırakacağım ya MSÜ'ye bakacağım ya da sonsuza kadar neet olarak gezinmeyi düşünüyorum.

Bakın, kimsenin hayatı kusursuz değil. İllaki bu tür kötü dönemlerden geçiyor herkes. Aile baskısı çok fazla çeken var. Geçmiş olsun hu arada olabilir o tür hastalıklar merak etmeyin sağlığınıza kavuşursunuz 😄 son olarak, zeka kısmını dert etmeyin çünkü önemli olan YKS. YKS için iyi bir not tutturun bu kadar zekiyseniz. Okuyun bir geleceğiniz olsun bence. Size kalmış tabii ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı