pc arayışı içinde
Decapat
Daha fazla  

Hayatı sorguluyorum galiba yakında aranızda olmayacağım.

hocam bu sizin için önemli gelmeyebilir ama ciddiyim bu konuda bu çok şey ifade edecek sizin için gelecekte. Kimse "amlele" olmak için çalışmıyor. Ders çalışmak ilk başta sıkıcı gelebilir ama zamanla alışkanlık haline getirebilirsin. İlk başlarda 45 dakika ila 1saat ders çalış. Bu süreyi her gün artır. Okuldan gelince ders çalışmak istemiyorsan 3 saat sonra çalış o zaman başla. Kendine haftada bir tatil günü ayarla ve bu tatil gününde hiç ders çalışma istediğini yap. Emin ol çok önemli bir şey bu çok pişman olursun ileride. Düşündüğüm için yazdım seni.
 hocam bu sizin için önemli gelmeyebilir ama ciddiyim bu konuda bu çok şey ifade edecek sizin için gelecekte. Kimse "amlele" olmak için çalışmıyor. Ders çalışmak ilk başta sıkıcı gelebilir ama zamanla alışkanlık haline getirebilirsin. İlk başlarda 45 dakika ila 1saat ders çalış. Bu süreyi her gün artır. Okuldan gelince ders çalışmak istemiyorsan 3 saat sonra çalış o zaman başla. Kendine haftada bir tatil günü ayarla ve bu tatil gününde hiç ders çalışma istediğini yap. Emin ol çok önemli bir şey bu çok pişman olursun ileride. Düşündüğüm için yazdım seni. son olarak, zeka kısmını dert etmeyin çünkü önemli olan YKS. YKS için iyi bir not tutturun bu kadar zekiyseniz. Okuyun bir geleceğiniz olsun bence. Size kalmış tabii ki.
 son olarak, zeka kısmını dert etmeyin çünkü önemli olan YKS. YKS için iyi bir not tutturun bu kadar zekiyseniz. Okuyun bir geleceğiniz olsun bence. Size kalmış tabii ki.