İstemiyorum. Neden beni seviyorsun? Nedenini söyle.Ya bak ben pes etmek nedir bilmiyorum. Öldürsen dahi yerin var bende.
İstemiyorum. Neden beni seviyorsun? Nedenini söyle.Ya bak ben pes etmek nedir bilmiyorum. Öldürsen dahi yerin var bende.
İstemiyorum. Neden beni seviyorsun? Nedenini söyle.
İnanamıyorum. Hayatımda ilk defa görüyorum böyle bir şey. Bak, beni sevmeni istemiyorum. Başka insan mı bulamadın da ben? Benim gibi egoist ve kinci insanı nasıl seversin? Umarım şaka yapıyorsun.İstemelisin ama. Sebebini bildiğin soruları soruyorsun yine. Senin halini gayet iyi anlıyorum ve yanında ne olursa olsun kalacağım, her zaman. Nefret etmeyeceğimi anla.
Dostum bari sen sakin ol.
İnanamıyorum. Hayatımda ilk defa görüyorum böyle bir şey. Bak, beni sevmeni istemiyorum. Başka insan mı bulamadın da ben? Benim gibi egoist ve kinci insanı nasıl seversin? Umarım şaka yapıyorsun.
İnşallah beni unutursun.Kalabalık içindeki yalnızlığını inan ki kavrayabiliyorum. Seni dışlamak yerine bağrıma basacağım. Egoist ve kinci olman seni kötü yapmaz. Şakayla uzaktan yakından ilgisi yok. Doğru söylüyorsun ben garip birisiyim.
İnşallah beni unutursun.
Neden unutmuyorsun? Kalbim acıyor.Unutmam. Beni bunca şeye rağmen bırakacak mısın yani? Seni seviyorum nasıl iyi olacaksan onu yap lütfen. Fakat ben seni bırakmak istemiyorum asla.
Kendisine sen söyle. Beni dinlemiyor.I'm so sorry.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.